В началото на септември видяхме пълен трейлър на „Уилоу“ („Willow“), който, макар и некохерентен, беше подобрение спрямо първия тийзър и въпреки че не успя да пребори изначалният ни скептицизъм към проекта, не ни отказа напълно да хвърлим едно око на сериала (най-вече заради любовта ни към оригиналния филм). Сега, точно месец преди премиерата, Disney+ представиха нов „специален поглед“, с който ни връщат на изходна позиция.

Наред с множество инфантилни („cringeworthy“) шегици, лоши актьорски изпълнения и изключително неподходящ музикален съпровод, който ни бърка в здравето, „погледът“ предлага и много грубо обобщение на сюжета. Вече възрастната Елора Данън е изчезнала и Уилоу и пъстрата му свита се отправят на опасно пътешествие, за да я открият.

Определено тази реклама не ни харесва, до степен, че направо се нервираме истински. Не виждаме обаче смисъл да циклим отново и отново. Ако ви интересува какво смятаме за оригиналния „Уилоу“, за сериала, както и ако искате да научите допълнителни подробности за част от новите герои, можете да прегледате предишните ни новини по темата.

Тук ще ви предложим да видите няколко снимки (отново ни прави впечатление, че по-мрачни неща изглеждат чудесно, не знаем защо ги развалят с инфантилизми), както и един ново постер, решен в рисувания стила на филмите от 80-те.

willow3_20221030 willow2_20221030 willow1_20221030 willow4_20221030 willowp_20221030

Създател на „Уилоу“ („Willow“)  е Джонатан Каздан („Соло: История от междузвездни войни“ и „Индиана Джоунс 5“), който е и шоурънър заедно с Уенди Мерикъл („Arrow“). Режисьор на първите два епизода е Стивън Улфендър („Outlander“), а изпълнителни продуценти са Джонатан Каздан, Рон Хауърд, Уенди Мерикъл, Катлийн Кенеди и Мишел Реджуан. В ролите са Уорик Дейвис, Джоан Уоли, Ели Бамбер, Ерин Келиман, Розабел Лауренти Селърс, Тони Револори, Демпси Брик, Руби Круз, Амар Чада-Пател, Талиса Гарсия, Кевин Полък, Рик Овертън, Крисчън Слейтър и др.

Премиерата е на 30 ноември по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *