Дори и филмът да нямаше абсолютно никакви други качества (а той има предостатъчно), пак щяхме да сме фенове на „Ирландецът“ на Мартин Скорсезе, само защото успя да извади от пенсия Джо Пеши и да ни напомни колко е велик. Ако трябва да сме честни, тогава смятахме, че това вероятно ще е последната роля на 79-годишния актьор и за да го видим отново в друг проект, ще трябва пак да е нещо подобно – почти невероятна комбинация от история, режисьор и актьори.

Оказа се обаче, че сме грешили и не се налага събиране на „тежката артилерия“, за да видим Джо Пеши отново на екран, защото в средата на септември стана ясно, че той ще се включи в подготвяния от Peacock комедиен сериал „Bupkis”, вдъхновен от личния живот на Пийт Дейвидсън. Пеши влиза в ролята на дядото на героя на Дейвидсън, който представлява негова фикционализирана версия по подобие на Лари Дейвид в класиката на HBO „Curb Your Enthusiasm“.

Снимките на „Bupkis” текат в момента, а ние вече разполагаме с официален първи кадър, на който виждаме Пийт Дейвидсън и Джо Пеши в обща сцена. Не е ясно какво гледат, нито с какво чувство, но определено са в синхрон.

bupkis20221017

Рано е да се коментира каквото и да е, но определено имаме интерес към „Bupkis”, най-вече заради Джо Пеши, разбира се. Що се касае Пийт Дейвидсън, прави ни впечатление, че напоследък в интернет пространството се шири известна неприязън към него и трябва да признаем, че понякога поведението му и житейските му избори са странни, но като цяло ние сме фенове и ни любопитно как ще продължи кариерата му, след като напусна „SNL“ тази година. Последният му полубиографичен филм „The King of Staten Island” на Джъд Апатоу не беше нещо кой знае колко специално, но Дейвидсън тепърва ще се развива.

Знаем, че в актьорския екип на „Bupkis” се включва още носителката на „Еми” Еди Фалко („The Sopranos”) като майката на Пийт, което също е добър кастинг. Сценарият е дело на Пийт Дейвидсън, Дейв Сиръс („SNL“, „The King of Staten Island”) и Джуда Милър („King of the Hill“, „Crashing“), а изпълнителни продуценти са създателят и дългогодишен шеф на „SNL“ Лорн Майкълс, Андрю Сингър, Елин Дейвид и Джейсън Орли („I Want You Back”), който ще бъде режисьор на всички епизоди.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *