Наскоро ви представихме първите снимки от следващия проект на любимката ни Емили Блънт, който ще разкаже любопитна история, ситуирана в края на XIX в. в Дивия запад. Макар и в началото да изглеждаше, че тя ще играе деликатна аристократична английска дама, всъщност от първия трейлър разбираме, че ще я видим в познатата светлина на екшън мацка, която много добре се оправя с опасностите, които среща.

Сериалът на Amazon се нарича „The English” и разказва история за преследване и отмъщение, в която аристократка от Англия пристига в Америка и наема водач от местния народ Пони, който да й помогне да стигне до определено селище, където тя вярва, че ще намери мъжа, отговорен за смъртта на сина й. Когато пристигат в селището, те са въвлечени в разследване на серия от ужасяващи убийства, извършени в района.

Партньор на Емили Блънт е Часкей Спенсър. Създател на мини-сериала е Хюго Блик, познат от предишните си проекти „Black Earth Rising” и „The Honorable Woman”.

Вижте първия тийзър трейлър и по-удължен „first look“ клип, който представя повече от отношенията между лейди Корнелия Лок и Илай Уип.

Намираме екшън елемента в период за доста интересен, но със сигурност най-вълнуващата част от историята ще бъдат отношенията между двамата главни герои. Те са поставени в класическия паралел на опитен мъж, който трябва да помага на жена в нова ситуация, но си личи и как ще се играе с жанра, заради опита на Блънт да бъде екшън героиня. Любопитни сме и за частта от сюжета, която се занимава с разследване на убийство и как тази нишка ще бъде обвързана с цялостната история.

Ето го официалният синопсис:

Епичен уестърн за преследване, „The English“ взима основните теми за идентичността и отмъщението, за да разкаже уникално завладяващ разказ за власт, любов и раса. Аристократичната англичанка лейди Корнелия Лок и бившия разузнавач от кавалерията, поуни индианеца Илай Уип, се събират през 1890 г. в централна Америка, за да прекосят заедно изпълнена с насилие територия, построен върху мечти и кръв. И двамата виждат ясно съдбите си, но не знаят, че те са вкоренени в общо минало. Те трябва да се изправят срещу все по-ужасяващи препятствия, които ще ги изпитат до предела им (и физически, и психически). Но с всяко преодоляно изпитание, те се приближават до финалната си цел – новия град Хоксем, Уайоминг. Там, след разследване на местния шериф и млада вдовица, занимаващи се със серия от странни и зловещи убийства, се разкрива истинската дълбочина на общото им минало и те трябва да се изправят срещу бъдещето пред себе си.

The English” e създаден от Хюго Блик. В главните роли са Емили Блънт, Часке Спенсър, Стивън Рей, Валъри Пачнър, Рейф Спол, Том Хюз, Тоби Джоунс и Киърън Хайндс.

Сериалът ще бъде пуснат в Amazon Prime на 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *