Деймиън Шазел е от режисьорите, които досега никога не са ни разочаровали – разбира се, отчитаме, че той всъщност е в началото на кариерата си и зад гърба си има само три филма, но какви филми! Нареждаме „Камшичен удар“, „La La Land“ и „Първият човек“, ако не сред най-любимите си, то със сигурност сред най-силните филми през последните години и съответно без никакво съмнение насочваме поглед към следващия му проект, който обещава да е най-мащабния досега.

Както сме споменавали и преди, новият филм на Шазел се нарича „Babylon” и си е подсигурил първи прожекции точно на Коледа, което показва (разбираемата) увереност, които Paramount имат в представянето му. Освен че Шазел е един от най-вълнуващите режисьори в момента, той е запълнил филма си с известни имена, начело на които са Брад Пит и Марго Роби – за всекиго има по нещо, по което да плакне очи!

Babylon” ще разкаже история за Холивуд през бляскавия период на 200те години и от първите снимки, които можете да разгледате по-надолу веднага се вижда, че Деймиън Шазел е оползотворил всеки трик на филмовото изкуство, за да ни залее с прелестните гледки на периода. Самата история ще се занимава с множество герои, по някакъв начин въвлечени в сеизмичната промяна в киното, когато немите филми биват заменени от „talkies“.

vf-exclusive-babylon-first-look-05 vf-exclusive-babylon-first-look-02-revised vf-exclusive-babylon-first-look-03 vf-exclusive-babylon-first-look-04 vf-exclusive-babylon-first-look-07 vf-exclusive-babylon-first-look-06 vf-exclusive-babylon-first-look-10 vf-exclusive-babylon-first-look-08 vf-exclusive-babylon-first-look-09_1 vf-exclusive-babylon-first-look-01

Няма какво да се лъжем, филмът изглежда просто великолепно, но веднага си личи, че под всичкия блясък има определено усещане за мрак, нечистота и опасност. Със сигурност ще искаме да видим трейлър възможно най-бързо, за да разберем какъв всъщност ще е тонът на цялата история, защото съдейки по досегашната работа на Шазел, много се съмняваме да се занимава просто с дивия купон, който виждаме на тези снимки.

За момента единствено знаем, че Брад Пит ще изиграе известна филмова звезда, но ще ни е страшно интересно да научим и повече за останалите герои – според всичко, което за сега сме чели, Пит и Марго Роби може да са най-големите имена в каста, но филмът ще се занимава с множество персонажи, а няма да се фокусира само върху тях.

Babylon” е написан и режисиран от Деймиън Шазел. Актьорският състав включва Брад Пит, Марго Роби, Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Лукас Хаас, Макс Минджела, Катрин Уотърстън, Самара Уийвинг, Флий, Фийби Тонкин и др.

Филмът ще дебютира в определени кина на 25 декември, а широката премиера ще бъде на 6 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Поемам Маргото във всякакви дози, роли и пози 😀

    P.S. оправете тези 200-те години, че се позачудих за коя епоха говорим 🙂

    1. Само гледай да не се задавиш, скачаш на високи летви