В рамките само на 30-40 дни се оказва, че има промяна в плановете на Кристин Скот Томас – вместо да направи своя режисьорски дебют с „The Sea Change“, тя обединява сили със Сиена Милър, Емили Бийчъм и Скарлет Йохансон, за да изиграе тяхна майка в другия неин проект за първи стъпки в режисурата – „My Mother’s Wedding“. Сценарият е дело на Скот Томас в партньорство с Джон Миклитуейт, като за основа са послужили някои спомени от детството на авторитетната и обичана актриса. Ето какво гласи официалният синопсис на бъдещия филм:

Три сестри се завръщат в дома на своето детство за един празничен уикенд. Поводът е третата сватба на майка им Диана Фрост, която за втори път е останала вдовица. Джорджина (Бийчъм) е медицинска сестра, Виктория (Милър) е прочута актриса в Холивуд, а Катрин (Йохансон) е капитан в Кралските военноморски сили. Четирите жени в семейството са принудени да си спомнят детайли от миналото и да се подготвят да посрещнат бъдещето – с помощта на една пъстра група от неочаквани гости, които се появяват на сватбата.

My-mothers-wedding

Снимачният процес на „My Mother’s Wedding“ е приключил, а Скот Томас споделя, че с радост работи отново с Йохансон – припомняме, че тя е влизала в ролята на нейна майка вече два пъти до момента, в „The Horse Whisperer“ (1998) и „The Other Boelyn Girl“ (2008). За авторката на филма е било изключително вълнуващо да създаде тази семейна история и да повери разказването ѝ на трите талантливи актриси в ролите на нейни дъщери.

С роли в сюжета се появяват още Фрида Пинто, Синду Вий, Джошуа Макгуайър, Марк Стенли, Тибалт де Монталембърт и Самсън Кейо; оператор на филма е Ив Беланже, а продуценти са Фиона Дайър и Стивън Рейлс. А що се отнася до „The Sea Change“ – за момента филмът няма шансове да бъде направен и да се появи на голям екран…

My Mother’s Wedding“ все още няма фиксирана премиерна дата, но с интерес ще очакваме още новини по темата и – разбира се – трейлър!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *