Остава по-малко от месец до първия показ пред публика на дългоочаквания нов филм на Лука ГуданиноBones & All”. Световната премиера ще се състои на фестивала във Венеция, който започва на 31 август, а ние ще трябва да изчакаме чак до края на ноември за широката премиера.

Тъй като следим проекта от самото му начало, вече няколко пъти сме отбелязвали, че „Bones & All” ще разкаже нестандартна история за порастването и влюбването на момче и момиче, които живеят на границите на обществото и вероятно споделят канибалистки наклоности. Главната героиня Марън (Тейлър Ръсел) е на пътеществие да открие бащата, когото никога не е познавала, с надеждата той да й обясни антисоциалните ѝ пориви. По пътя тя се среща с Лий (Тимъти Шаламе), друг дрифтър, в когото Марън разпознава сродна душа.

Наскоро споделихме първи официални кадри, а сега получаваме и тийзър, който вече доста повече напомня, че филмът ще бъде и хорър – да, с много нежното и емпатично докосване на Гуаданино, но все пак хорър. Вижте тийзъра сега:

Харесва ни много как е построен самият тийзър – рамкиран от любовната история, но по средата с писъци и кървища. Нямаме търпение да видим каква ще бъде ролята на легендарния Марк Райлънс, защото до момента не знаем нищо за неговия персонаж. От рекламата ни се струва еднакво вероятно той да е съзаклятник на младежите или пък техен противник, който се опитва да опази потенциална жертва. Предполагаме, че ще трябва да изчакаме и пълен трейлър, който да ни покаже и другите участници в сюжета, като най-вече се интересуваме от Майкъл Стулбарг и какъв ще е неговия герой, в сравнение с уравновесения и мъдър баща на Шаламе в „Призови ме с твоето име“. Предполагаме, че пълен трейлър ще излезе около или дори чак след фестивала във Венеция, но няма значение, когато и да е – ще го чакаме с нетърпение.

Bones & All” е режисиран от Лука Гуаданино по сценария на Дейвид Кайганич, който адаптира романа на Камил ДеАнджелис. В главните роли са Тейлър Ръсел, Тимъти Шаламе, Марк Райлънс, Андре Хоранд, Клои Севини, Майкъл Стулбарг, Дейвид Гордън-Грийн и Джесика Харпър.

Широката премиера е насрочена за 23 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *