Светът постепенно откача абсолютно и безвъзвратно. Това са изводи, които вероятно са минавали през ума и на най-различни представители на древни цивилизации – египтяни, римляни, маи, you-name-it, които са се намирали в безизходицата на началото на своя окончателен колапс. И макар да сме все още далече от повсеместно изтребление, същността на огромна част от „привилегированата“ част на човечеството е изпепелена…

Доказателство за това е документалната поредица на Discovery+ „House of Hammer“, посветена на жестокостта, която се прилага в действие и с която са „свикнали“ няколко поколения в семейството на вече печално известния Арми Хамър. Готов е трейлър – предложението ни е да видите неоспоримите доказателства в него.

Снимки, глас, съобщения, лични признания на млади жени и ако това не е достатъчно достоверно в очите на публиката, която в последните години започна с половин ухо да слуша повсеместните #metoo обвинения, то в трейлъра се появява дама, представител на фамилията – Кейси Хамър, която застава с името и лицето си пред зрителите и заявява, че ще разкрие „мрачните, извратени тайни на семейство Хамър“.

Макар да няма отсъдено съдебно решение по конкретните обвинения срещу Арми, творческият екип на документалната поредица анализира начина, по който притежателите на богатство и власт могат да използват цялото си влияние, за да „заобиколят“ закона; как мъже разчитат на привилегированите си позиции, за да експлоатират жени.

Факт е, че Арми Хамър получи признанието на киноманите най-вече за работата си по „Социалната мрежа“ и „Призови ме с твоето име“, а падението му започна през 2021 година, когато няколко жени обявиха на всеослушание, че са били изнасилени от него, че е ползвал различни садистични практики в полови отношения без съгласието им, че ги е малтретирал физически и емоционално, че е проявявал канибализъм… Полицейското разследване по случая Хамър продължава. Както отбелязват и новинарските сайтове отвъд океана, документалната поредица „House of Hammer“ няма да се занимава единствено със сексуалните похождения на последния представител на династията Хамър, а ще разкрият традициите в насилственото поведение, които се предават по наследство. Ето какво гласи официалният синопсис:

Поквара. Разврат. Измама. Злоупотреба. Пристрастяване. Корупция. В продължение на пет поколения мъжете в семейство Хамър крият тайни и скандали, които не могат да бъдат съхранявани в никой трезор по света. Престъпленията, в които е обвиняван Арми Хамър, са само върхът на цял айсберг. Благодарение на документален архив и интервюта от жертви и членове на семейството, мрачните и извратени тайни на фамилия Хамър ще бъдат разкрити пред света. Зад купищата пари и власт е скрита една династия, чиито мъже демонстрират всички опустошителни последици от предоставените им от съдбата и обществото привилегии…

Съвсем скоро ще може да бъде проследена цялата сага – „House of Hammer“ дебютира по Discovery+ на 2 септември 2022 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *