Себастиан Стан
Себастиан Стан

За да се развълнуваме за предстоящ филм, обикновено ни трябва добър режисьор, стабилен актьорски екип или много интересна история. Напоследък обаче имаме още един вариант – студиото да е А24. Когато продукцията е тяхна, веднага имаме високи очаквания, дори и работата на екипа да не ни е много позната.

Случаят с „A Different Man” е горе-долу такъв – да, Себастиан Стан е в главната роля, когото познаваме добре, но сценарист-режисьорът Арън Шимбърг не е от хората, които сме имали възможност да следим от години. Затова пък историята, с която двамата ще ни занимават звучи наистина завладяваща, а както ще видите по-долу – първият поглед към филма предвещава много добри неща.

Припомняме първо, че „A Different Man” ще разкаже историята на Едуард (Стан) – изолиран мъж, който решава да промени живота си като се подлага на тежка лицева операция, която променя тоталновъншния му вид. По ирония на съдбата обаче след това той се обсебва от актьора, играещ неговата роля в пиесата за пред-оперативния му живот.

Себастиан Стан сподели в Instagram акаунта си първи поглед към наистина впечатляващите протези и грим, които са направени, за да изградят героя му. Страхотната работа не е учудваща, имайки се предвид, че е дело на Майк Марино, който последно трансформира секс символа Колън Фаръл в неразпознаваемия Пингвин в „Батман“.

593a8adfff467de076498ff6801aae53

Работата по външният вид на героя на Стан е без никакво съмнение впечатляваща. Още повече обаче ни вълнува това, че филмът очевидно ще иска да принуди публиката да се изправи през собствените си предразсъдъци и това, което възприема като „нормален“ образ, да погледне отвъд първоначалните си очаквания и да разбере един герой, който ще бъде много по-сложен от това, което хората очакват. Обявеният елемент на психологически трилър също ни блазни много, а също така със сигурност искаме да видим Ренате Рейнсве и как ще я възприемем на екран след страхотната й роля в „The Worst Person in the World“.

A Different Man” е написан и режисиран от Арън Шимбърг. В главните роли са Себастиан Стан, Ренате Рейнсве и Адам Пиърсън.

Премиерна дата за момента не е обявена, но снимките едвам са започнали, така че не очакваме да е преди началото на 2023г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Като Томи Лий ставаше, явно колкото повече го гримират, толкова повече не е нелеп на екран.