Даниел Куан и Даниел Шайнерт
Даниел Куан и Даниел Шайнерт

Тази година любимците ни от A24 имаха първия си истински масивен финансов успех, след като вече от години предоставят качествено кино на едно сравнително ниско- и среднобюджетно ниво. „Everything Everywhere All At Once” е първият филм на компанията, който премина границата от 100 млн. долара в боксофиса и за изненада на никого, Daniels и А24 отново обявиха, че ще работят заедно.

Daniels, разбира се, е събирателното име на Даниел Куан и Даниел Шайнерт, режисьорите, които първо спечелиха сърцата ни с неописуемия и прекрасен „Swiss Army Man”. „Филмът за пърдящия труп“ може да не беше толкова популярен и широкодостъпен, колкото втория им, но пък нас ни завладя безкрайно и от тогава си знаехме, че няма да изпуснем нищо ново, което двамата ще измислят.

Сега Daniels, А24 и телевизията Showtime ще се колаборират с комика Нейтън Мин(„WeCrashed”), който ще напише и участва в главната роля в лимитиран сериал, наречен „Mason”. Историята ще бъде базирана на собствения му живот и ще разказва за интровертът Нейтън, чието име често е бъркано с Мейсън, каквото е и заглавието на сериала. Това комик да си напише сам ситком за фикционализирана версия на живота в един момент беше най-популярното нещо на света, така че каква е уловката тук? Сериалът е описван като „сюрреалистичен разказ, изследващ един тих мъж, който се опитва да създаде връзки в един шумен свят“.

Думите „сюрреалистична комедия“ веднага ни обясняват защо Daniels са се заели с този проект и защо и ние се интересуваме от него. Може да не сме запознати с авторската работа на Нейтън Мин, но пък вече сме доста наясно с това на какво са способни режисьорите в тази сфера и сме сигурни, че и този път ще си струва. Добавяме към това и че номинираният за „Оскар“ Стивън Юн също ще участва в проекта като изпълнителен продуцент и разбираме, че това е начинание, в което много хора вярват, което значи, че има причина да бъдем любопитни.

Mason” все още си няма премиерна дата, но ще се ослушвааме за всякакви новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *