Преди няколко дни в мрежата бе съобщено за трансформации в един от бъдещите проекти на Amazon Prime – новата адаптация на „Мистър и мисис Смит“ („Mr. and Mrs. Smith“), по която работеха Доналд Глоувър и Фийби Уолър-Бридж. Той все още е част от творческия екип, като не става ясно защо тя се е отказала от партньорството пред камера (решението за оттегляне може да е било предизвикано от творчески разногласия?!), но на нейно място е ангажирана Мая Ърскин, позната като автор и актриса в „Pen15“, със сериозен опит в различни телевизионни проекти в продължение на десетилетие.

Според Variety в актьорския екип на сериала влизат още Джон Туртуро, Пол Дейно и Микаела Коел, а сюжетът ще проследява всевъзможните ангажименти на опитните шпиони Смит, които са и съпрузи. Създатели на тази версия на „Мистър и мисис Смит“ са Глоувър и Франческа Слоун, която е и шоурънър. Интересна подробност – явно екипът още не се е осаферил от промяната, защото в imdb.com все още присъства името на Уолър-Бридж редом до това на Слоун, а за съавторство на Глоувър там (все още) не се споменава…

mr-and-mrs-smith-Coel-dano-turturro-750x400

Изключително много сме доволни от намесата на Туртуро и Дейно – с тях проектът придобива тежест и класа. Коел има опит от поредиците „I May Destroy You“ и „Black Mirror“, предстои ѝ поява в подготвяния от Marvel филм „Black Panther: Wakanda Forever“. За момента не е ясно кога ще започне работата по продукцията, нито кога се предвижда да бъде премиерната ѝ дата, но ще следим за новини по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *