Има наистина лоши филми. Има филми, които са толкова нетърпими, че ги спираме на първата минута. Има филми, които усилено дълбаят дъното, че човек би се запитал нима има още надолу. Има и „Daisy Derkins And The Dinosaur Apocalypse”. Това е предложението ни за тази седмица в рубриката „WTF трейлър на седмицата“. Едно чисто ново ниво на Z-филми, което сигурно щеше да получи своя собствена буква ако не беше достигнало края на азбуката.

Филмът вече имаше премиера в края на миналата година, но поради някаква причина сме го пропуснали. Сега обаче компенсираме тази си грешка покрай излизането му на физически носители.

Вижте прекрасната реклама (клипът е 18+ и най-вероятно ще трябва да го отворите директно в ютуб):

Какви специални ефекти, каква актьорска игра само. Забравете за „Джурасик свят: Господство“. Тук са истинските динозаври. „Daisy Derkins And The Dinosaur Apocalypse” е трети филм за смелата и бойна титулярна героиня, която се изправя срещу всичкото зло на света… и динозаври, очевидно. Този път тя ще трябва да обедини сили с друг герой от бъдещето, за да спре луд учен и зъл магьосник, които искат да отприщят динозавърски ад (така е написано, не се смейте) на Земята.

Daisy Derkins And The Dinosaur Apocalypse” е режисиран и написан от Марк Макнър, който е отговорен и за останалите филми в поредицата. В ролите ще видим порно актрисата Надя Уайт като Дейзи, бившия кечист Николай Волкоф, косплейъра Ехо Ендлес, ютубъра Тони Пилузо и оригиналната Дейзи от първия филм Сузана Дарси, но в друга роля.

Филмът вече е наличен на физически носители.

wtfposter220220620 wtfposter20220620

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *