Мина точно една година откакто ви споделихме, че Роб Зомби се заема с нещо доста нетипично за него, а именно да направи римейк на ситком класиката от средата на шейсетте години на миналия век „The Munsters”. Поредицата разказва за семейство добри чудовища от Трансилвания, които живеят в американско предградие и се считат за типичното американско семейство. Образите им са заимствани от популярните филми на Universal като чудовището на Франкенщайн, Дракула и Човека вълк. Оригиналният сериал има два сезона и цели седемдесет епизода зад гърба си в периода 1964-1966 година. Разбира се, това не е всичко от „The Munsters”, които през годините получават няколко телевизионни филма, както и един с кино разпространение.

През изминалите дни най-после се появи първият тийзър, след като в продължение на седмици режисьорът дразнеше феновете с кадри от снимачната площадка. Вижте въпросната реклама:

Тийзърът пресъздава почти едно към едно откриващата сцена от втория сезон на сериала, заедно с музиката и маниерите на по-голяма част от семейството. След което, разбира се, те биват модернизирани посредством цветната магия на киното и, подобно на зрителите, тръпнат в очакване за нови приключения. Все още няма премиерна дата, но рекламата обещава, че това ще се случи през тази година.

Ето какво споделя самият Роб Зомби пред Entertainment Weekly:

Знаех, че ако отида пред студиото и изискам този филм да бъде заснет в черно и бяло, то нямаше да седим и да си говорим за това сега, защото никога нямаше да се случи. Гарантирам ви го. Това, което успях да направя обаче, е да направя цветовете хипер реалистични. Забелязах, че когато актьорите просто се разхождат из снимачната площадка или ядат своя обяд в пълен грим, то те изглеждаха като анимационни герои, които са оживели. Бяха толкова нереално цветни. Тогава си помислих, че трябва да осветя целия филм по подобен начин. Просто изглеждаше като игрална анимация, а това от своя страна беше толкова вълнуващо.

The Munsters” е написан и режисиран от Роб Зомби. В ролите ще видим Джеф Даниел Филипс, Шери Муун Зомби, Даниел Робък, Ричард Брейк, Катерин Шел, Силвестър Маккой, Хорхе Гарсиа и със специалното участие на Дий Уолъс и Касандра Петерсън, позната като Елвира.

Както споменахме, „The Munsters” си нямат точна премиерна дата, но най-вероятно ще можем да ги очакваме през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *