Малко неща ни носят толкова радост, колкото поводи да кажем „прави бяхме!“ Такъв определено е случаят със „Вижте как бягат” („See How They Run”) – предстоящата оплетена детективска история, за която, още откакто разбрахме за проекта, знаехме, че ще е нещо точно по вкуса ни.

Става въпрос, разбира се, за филма, в който главните роли са поети от повече от страхотните Сам Рокуел и Сърша Ронан, подкрепени от цял отбор прекрасни актьори. Рокуел и Ронан се превъплъщават в лондонски детективи – единият циничен и изморен от света, другата – пълна с енергия новобранка, която няма търпение да се докаже. Разказът се развива през 50-те години в Лондон, когато отчаян холивудски продуцент дава мило и драго да превърне популярна пиеса във филм, но когато режисорът на бъдещата продукция е убит, на сцената се появява дуото разследващи, които подозират всеки от замесените.

Когато преди няколко дни излязоха първите снимки заподозряхме, че това ще е филм, който не просто ще ни ангажира с интересната мистерия, но и ще ни забавлява с нестандартно чувство за хумор. Много се радваме да видим, че бяхме прави – чувството за хумор наистина струи от първия трейлър и най-хубавото е, че не се опира просто на шегите в сценария, а се уповава на шантавите герои, които изпълват каста.

Вижте трейлъра сега:

Двойката от изморения от живота ветеран и пренавития новобранец е добре позната в жанра. Това обаче в никой случай не означава, че не е ефективна, както се вижда от този трейлър. Чисто визуално, всичко, което виждаме, ни харесва много – от костюмите, до стилизацията на надписите, сякаш от филмът наистина е от онова време. Освен това ясно си личи, че разказът ще се развива едновременно по време на разследването, но и в „миналото“, по разказите на свидетелите, което веднага създава предпоставка за използване на т.нар. похват за разказвача, на когото не може да се има доверие. Истината обаче е, че просто атмосферата, чувството за хумор и страхотните актьори са повече от достатъчна причина и със сигурност ще броим дните, докато видим завършения продукт.

Вижте как бягат” („See How They Run”) е режисиран от носителя на БАФТА Том Джордж („This Country)” , по сценарий на Марк Чапъл. В главните роли ще видим Сам Рокуел, Сърша Ронан, Дейвид Ойелоуо, Рут Уилсън, Ейдриън Броуди, Харис Дикинсън, Рийс Шиърсмит, Чарли Купъл. Пърл Чанда, Пипа Бенет-Уорнър, Шон Клифърд, Джейкъб Форчън-Лойд и др.

Премиерата ще бъде през септември месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Всеки филм има потенциал да не е хубав.Този не прави изключение.

    1. Всеки човек има потенциал да е задник. Ти не правиш изключение.