Историята в поредицата игри на Konami „Castlevania” е богата и простираща се в продължение на векове. Историята на Тревър Белмонт приключи с щастливия край, който той заслужаваше и цели четири сезона зрителите имаха възможност да се наслаждават на битката му с Дракула и останалите армии на злото. Успехът на този сериал обаче съвсем закономерно води и до следващия.

Castlevania: Nocturne” ще ни пренесе няколко века напред във времето и ще се фокусира върху Рихтер Белмонт, поредният потомък на смелия клан ловци на вампири. Все още няма информация за сюжета, но имайки предвид как предният път адаптираха „Castlevania III: Dracula’s Curse” (поне в първите два сезона), то тук най-вероятно можем да очакваме да проследим историята на Рихтер от играта „Castlevania: Rondo of Blood”.

По време на провелата се наскоро Geek Week на Netflix успяхме да видим и първия тийзър. Вижте го и вие:

Castlevania: Rondo of Blood” и „Castlevania: Symphony of the Night” са тясно свързани със съдбата на Рихтер, като във втората играчът поема ролята на Алукард. Него зрителите много добре познават и няма да се изненадаме ако адаптират точно тези игри като част от историята на „Castlevania: Nocturne”.

Шоурънър този път ще бъде Кевин Колд заедно със сценариста Клайв Брадли. Powerhouse Animation отново ще се включат да помагат по анимацията на титулярното студио Project 51 Productions.

Все още няма обявена премиерна дата за „Castlevania: Nocturne”, но това със сигурност ще се промени в най-скоро време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *