Грета Гъруиг

Не знаем за вас, но ние обожаваме онези моменти от предпродукцията или ранния снимачен период, когато единственото, което получаваме като информация по даден проект, са слухове и тук-таме някоя снимка. Така студиата ни „гъделичкат“ и ни карат да спекулираме за това как ще изглежда филма, каква атмосфера ще носи и въобще колко от предварителната ни представа за него ще се окаже вярна.

Бавно, но сигурно, започват да изплуват детайлите за „Barbie“ на Грета Гъруиг, за който вече сме писали. След като през април получихме първи поглед към великолепната Марго Роби в розовия ѝ кабриолет, дойде време да разберем как точно ще изглежда нейната половинка Кен. Още в края на 2021 съобщихме, че не кой да е а самият Райън Гослинг ще влезе в иконичния образ и само преди дни Warner Bros. разпространиха в Twitter снимка на звездата от „Drive“ и „Blade Runner 2049“, която определено не разочарова.

Вижте какво имаме предвид:

FVTk9G5WQAAOMC6

Едва ли е изненада, че розовото присъства осезаемо и тук или че Гослинг отново демонстрира своята топ спортна форма. Приятно неочаквано обаче е решението косата му да бъде екстремно изрусена и вместо спретнат тоалет тип „отивам на голф“, Кен е избрал дънков елек, сякаш изровен от магазин за дрехи втора употреба от деветдесетте. Не ни разбирайте погрешно – смятаме, че Райън изглежда чудесно и сме супер любопитни как ще подходи към ролята и дали ще видим Кен да проявява автоиронията, от която персонаж с тази визия би могъл много да спечели. Изглеждайки по този начин, Кен ще стои чудесно до бонбонената Роби, която видяхме да се усмихва широко от кабриолета си.

Оставаме напълно благоразположени към „Barbie“, не само заради супер талантливите Роби и Гослинг, но и най-вече заради творческите възможности както на Гъруиг, която е сценарист и режисьор, така и на нейния житейски и креативен партньор Ноа Баумбах. Филмът със сигурност ще се превърне в едно от най-очакваните заглавия догодина, а освен Кейт Макинън, Фарел Уилямс, Америка Ферера, Иса Рей, Емералд Фенел, Майкъл Сира и Шарън Руни според непотвърдена информация в каста са още прекрасната Сърша Ронан и поп звездата Дуа Липа.

Премиерата на „Barbie“ ще бъде в кината на 21 юли 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Can’t. Fucking. Wait.
    През 2023 момичетата ще получат Барби, момчетата ще почулат Мисията: Невъзможна, ще бъде колективен оргазъм и аз ще съм там и за двете opening day 😌.

  2. Аз ще го кажа преди някой да ме изпревари от подигравчиите. Това на снимката Дринов ли е 🙂