Вероятно най-големите фенове на „Фарго“ („Fargo“) вече са наясно, че предстоят интересни месеци, изпълнени с очакване на нови сюжети. От известно време в мрежата се върти информация за подготвяния пети сезон на поредицата и за огромно удоволствие на част от нашия „операционен“ екип, една от главните роли в него ще е поверена на Дженифър Джейсън Лий. В последните десетилетия тя участва в десетки проекти с (предимно) ограничено и/или телевизионно разпространение, а на всички киномани с блуждаещи погледи, които ще се зачудят „коя беше тя?…“, ще препоръчаме незабавно да открият отново класическия „Мисис Паркър и порочния кръг“ или „Омразната осморка“ (като по-нов) и внимателно да ги изучат в детайли.

В основното актьорско трио на пети сезон на „Фарго“ се включват още Джуно Темпъл и сдържания, точен и абсолютен „профи“ Джон Хам, който е също толкова безмилостно заплашителен и в ролята на военоморски адмирал, и в ролята на архангел Гавраил. Макар подробности за сюжета на новата част от сериала да не са известни, още през февруари се появи общ синопсис, който да даде представа на публиката какво може да очаква.

Рамката на историята е позиционирана в най-близкото съвремие, в сравнение с предишните сезони – действието се развива през 2019 година, ще включва отвличане и „отвлечени“ въпроси като „сигурен ли си, че жена ти е наистина твоя?“. Отново ще има престъпления, скандални разкрития и абсурдни ситуации, позиционирани нейде в средния Запад и свързани (по някакъв начин) с „родоначалника“ на идеята – легендарния едноименен филм на братя Коен.

И отново Ноа Хоули е начело на творческия екип – като създател, сценарист, изпълнителен продуцент и режисьор на поредицата. Към усилията на неговата компания 26 Keys се добавя партньорството на The Littlefield Company и Уорън Литълфийлд. В екипа на изпълнителните продуценти са още Джоел и Итън Коен, Стив Старк (Toluca Pictures), Ким Тод и Винсънт Ландей. Сезон 5 все още няма премиерна дата, но ще се ослушваме за още новини по темата!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *