Понякога се пренасищаме както на тежки драми, така и на високооктанови екшъни и просто искаме да гледаме нещо мило и добродушно, което ще ни накара да се почувстваме добре. Филмът, за който ще говорим днес, има потенциал да бъде точно такъв, а бонусът е, че в главните роли ще видим двама от най-страхотните актьори на своето поколение.

Става дума за „Jerry and Marge Go Large” – проект, от който интересуваме още откакто беше обявено, че главните роли ще бъдат поети от ветераните Брайън Кранстън и Анет Бенинг, които обожаваме да гледаме. Историята разказва за пенсионирана двойка, които живеят спокойно в малко американско градче, когато съпругът открива слабост в лотарията, започват да я есплоатират и да печелят милиони долари, които влагат в общността и градчето си.

Вижте трейлъра сега:

Много се радваме, че след дълги години гледане на Брайън Кранстън в една от най-страшните роли в телевизията, ще го видим как се завръща към комедийните си корени, с които го открихме в „Малкълм“. Трейлърът ни показва история, която е просто добродушна и забавна, ще ни накара да се усмихваме и да стискаме палци на главните герои. Признаваме си също така, че ще ни е супер приятно да гледаме как някакви наперени младоци ще паднат пред опита и липсата на арогантност на възрастните хора – каквото и да си говорим, рядко се случва да гледаме филми, в които хора в пенсионна възраст са героите, които стават все по-„cool“, колкото повече успяват.

Тонът е тотално различен от това, което по принцип ни се предлага от американските комедии, което със сигурност също ни привлича. Фактът пък, че „Jerry and Marge Go Large” е написан по истинска история, описана от Джейсън Фагоун за Huffington Post, прави целия разказ още по-впечатляващ.

golargep20220523

Jerry and Marge Go Large” е режисиран от Дейвид Франкъл („Дяволът носи Прада“) по сценарий от Брад Коупланд („Развитие в застой“).  В главните роли ще видим Брайън Кранстън, Анет Бенинг, Лари Уилмор, Рейн Уилсън, Ана Кемп, Джейк Макдорман и др.

Филмът ще бъде пуснат на 17 юни в платформата Paramount+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *