„На път към неизвестното…“ – с познати образи и обичани актьори! Това е най-любимото ни пътешествие, особено когато началото е било преди години и са се намерили достатъчно талантливи и ентусиазирани кинаджии, които да продължат традицията с правилните средства и във вярната посока. В тийзъра на новата поредица „Уилоу“ („Willow“), подготвяна от Disney+, откриваме всички тези фактори, споени с магията на фантастичното минало, Lucasfilm и един от най-обичаните приключенски филми през 80-те години на ХХ век, на Рон Хауърд.

Според нас най-доброто решение, което взеха създателите на това продължение, което коментираме вече три години (поради всеизвестни пандемични причини), е поканата към изпълнителя на главната роля, прочутия Уорик Дейвис, да се завърне в ролята на Уилоу.

Години след като Уилоу и самоотвержените му спътници успяха да изтръгнат малката Елора Дънан от злите сили, властващи над света, вече е готово новото приключение, в което една принцеса събира храбри авантюристи, за да потеглят към неизвестното и да открият нейния брат-близнак. Подробности за разпределението на задачите между главните действащи… девойки може да откриете в новината ни за актьорските попълнения. Джуджето-магьосник притежава завиден опит в подобни, на пръв поглед невъзможни задачи, и се включва без колебания в спасителната мисия.

Шоурънъри на поредицата „Уилоу“ са Джонатан Каздан („Solo: A Star Wars Story“ и „Indiana Jones 5“) и Уенди Мерикъл (продуцент на „Arrow“). Изпълнителни продуценти са режисьорът на пилотния епизод Джон М. Чу и двамата шоурънъри. Противоречиви са информациите относно режисирането на началото на сериала, очевидно финална яснота ще открием в момента, в който се изтъркалят финалните надписи на първия епизод. Останалите части на поредицата са режисирани от Джонатан Ентуисъл („I Am Not Okay With This“). Ролите в сериала са разпределени между Ели Бамбер, Ерин Келиман, Розабел Лауренти Селърс, Тони Револори, Демпси Брик, Руби Круз, Амар Чада-Пател, Талиса Гарсия и др.

Премиерата на поредицата се очаква на 30 ноември 2022 година.

Не бихме пропуснали да ви напомним как са изглеждали част от главните герои в предстоящото приключение, когато спасяваха света от злата кралица Бавморда преди 34 години – вижте трейлъра на познатия и обичан филм, дело на Джордж Лукас и Рон Хауърд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Между другото един голям актьор почина преди няколко дни. Рей Лиота. Бог да го прости. Ще остане незабравим с няколкото си иконични роли в киното.

  2. Като гледам това ще е уокнато продължение на филма! Което означава, че успехът на този сериал ще е под огромна въпросителна!