По време на фестивала CinemaCon представянето на трейлъра, за който ще говорим днес, стана неочаквано драматично и събра много отзиви, но за съжаление не, заради качествата на самия трейлър. Сега ние ще ви го споделим, а дори няма и да ви връчим съдебни документи предварително!

Става дума, разбира се, за новия филм на Оливия Уайлд –Don’t Worry Darling” („Не се тревожи, скъпа”). Още откакто филмът беше обявен, имахме голям интерес към него, както заради качествата на Уайлд като режисьор, с които се запознахме покрай „Booksmart“, но и заради впечатляващите актьори и интересната история. Актьорският състав претърпя леки промени, когато Шая Лебоф беше заменен от Хари Стайлс, но иначе всички други аспекти на проекта си останаха на място и сега с голямо удоволствие виждаме, че очакванията ни по-всяка вероятност наистина ще се оправдаят – доколкото, разбира се, можем да съдим за това по първия трейлър.

Първо ще припомним, че „Don’t Worry Darling” разказва за Алис (Флорънс Пю), която живее в идиличното експериментално 50-тарско селище Виктори. От нея и останалите дами там се изисква само да бъдат перфектните домакини и да се наслаждават н красотата, лукса и разврата на общността, докато съпрузите им работят по топсекретния Проект Виктори. Начело на проекта е Франк (Крис Пайн) – едновременно изпълнителен директор и мотивационен гуру, той сякаш има отговор и реч за всяка ситуация. Алис обаче започва да подозира, че под лъскавата фасада се крият тъмни тайни, но няма да й бъде лесно да си намери съмишленици, готови да застрашат утопичното си съществуване.

Вижте трейлъра сега:

Знаехме, че историята ще бъде интересна, това никога не е било под въпрос, пък и не сме изненадани, че костюмите и дизайна на продукцията са страхотни, продиктувани от епохата, в която се развива действието. Трябва обаче да кажем, че сме много силно впечатлени от някои от кадрите, които виждаме в този трейлър – изглеждат не просто невероятно красиви, но и забележително иновативни и интересни. Изглежда ни, че Оливия Уайлд и операторът й Матю Либатик („Black Swan”, „A Star is Born”) са успели да създадат истински спиращи дъха кадри, които само да подхранват историята на психологически трилър, особено в частта, когато главната героиня все повече е накарана да се чувства все едно полудява, въпреки че знае, че не е така. Надяваме се всъщност да не виждаме много повече трейлъри – готови сме от сега да влезем в киносалона, нямаме нужда от много обяснения какво значат нещата, които видяхме да премигват на екрана.

Don’t Worry Darling” („Не се тревожи, скъпа”) е режисиран от Оливия Уайлд. Сценарият е написан от Кейти Силберман от оригинална идея, разработена от нея и Шейн и Кери Ван Дайк, които ще продуцират филма. В главните роли са Флорънс Пю, Хари Стайлс, Крис Пайн, Джема Чан, Ник Крол, Оливия Уайлд, Кики Лейн и др.

Премиерата на филма ще бъде на 23 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изглежда по-добре отколкото очаквах, дано има и малко повече еротика 🙂