Може би един от най-очакваните проекти (да не кажем и най-очакваният), за който стискаме всичките палци да излезе до края на тази година, е филмът „The Killer”, който отново събира любимеца ни Дейвид Финчър и сценариста на „СедемАндрю Кевин Уокър. Нямаме никакво търпение да видим новата им съвместна работа, но докато чакаме филма, сега разбираме прекрасна новина – всъщност ще можем да видим техен общ проект още преди края на този месец.

Netflix, които обичат Финчър също колкото и ние, се подготвят да пуснат новия трети сезон на един от най-интересните му проекти – „Love, Death & Robots”. Предишните пъти, в които сме споменавали антологията, не сме крили вълнението си – анимацията е разкошна, а тематиката е точно като за нас – защото виждахме влиянието на Финчър и партньорът му Тим Милър като изпълнителни продуценти. Сега обаче възбудата е на съвсем друго ниво, когато научаваме, че този сезон ще включва първия анимиран филм, който Финчър ще режисира.

Неговият епизод се нарича „Bad Travelling“ и разказва за ветроходен кораб, който е нападнат от гигантско хиперинтелигентно ракообразно и обещава „бунт, предателство и вентрилоквизъм“. Историята е адаптирана от кратък разказ на Нийл Ашър, който вече е част от „Love, Death & Robots“ семейството, тъй като друг негов разказ вече беше екранизиран в епизода „Snow in the Desert“ от втори сезон. Споменахме ли, че с това обявление Netflix пуснаха и нов трейлър, в който се виждат първи кадри от епизода на Финчър, както и другите попълнения в сезона?

Нима това не ви стига? Вижте трейлъра сега, а после предлагаме и кратка информация за всеки един от епизодите от трети сезон:

Three Robots: Exit Strategies

В първото директно продължение на предишен епизод, титулярното трио роботи се завръщат за обиколка, от която ще научат стратегиите на човечеството след апокалипсиса и преди хората напълно да изчезнат.

Режисьор: Патрик Осборн
Сценарист: Джон Скалзи
Студио: Blow Studio

Bad Travelling

Ветроходен кораб за лов на акули е атакуван от гигантско ракообразно, чийто размер и интелигентност се съпоставят само с неговия апетит. Бунт, предателство и вентрилоквизъм с труп… добре дошли на борда на анимационния режисьорски дебют на

Дейвид Финчър.
Режисьор: Дейвид Финчър
Сценарист: Андрю Кевин Уокър, по оригиналния кратък разказ на Нийл Ашър.
Студио: Blur Studio

The Very Pulse of the Machine

Когато изследователска експедиция на повърхността на луната приключва с провал, една австронавтка трябва да върви до сигурността, докато влачи тялото на другия пилот. Всичко това се случва докато тя използва замъгляващи ума наркотици, за да се справи с болката от собствените си рани.

Режисяьор: Емили Дийн
Сценарист: Филип Гелат, по краткия разказ на Майкъл Суонуик
Студио: Polygon Pictures

Night of the Mini Dead

Апокалипсисът се ражда в гробище в тази хаплива сатира със зомбита, която започва с дързък секс в гробище, но ускорява в инвазия на живите мъртви навсякъде – от централен Лос Анджелис до Ватикана.

Режисьори: Робърт Биси, Анди Лион
Writer: Робърт Биси, Анди Лион, по краткия разказ на Джеф Фаулър и Тим Милър
Студои: BUCK

Kill Team Kill

Млади, глупави и пълни с ….. кръв, много, много кръв, група американски войници, наблъскани с адреналин и стероиди се изправят срещу противник, какъвто до сега не са срещали – резултат от експеримент на ЦРУ.

Режисьор: Дженифър Ю Нелсън
Сзенарист: Филип Гелат, по краткия разказ на Джъстин Коутс
Студио: Titmouse, Inc.

Swarm

История за страх, секс и философия на най-далечната граница – двама пост-човешки учени изучават привидно безмозъчна насекомовидна раса.

Режисьор: Тим Милър
Сценарист: Тим Милър, по краткия разказ на Брус Стърлинг
Студио: Blur Studio

Mason’s Rats

Знаеш, че имаш проблем с вредителите, когато започнат да стрелят обратно. Плъхеният апокалипсис идва в Шотландия, когато недоволен фермер взима драстични мерки, за да се справи с наплив от хипер-еволюирали гризачи.

Режисьор: Карлос Стивънс
Сценарист: Джо Абъркромби, по краткия разкъз на Нийл Ашър
Студио: Axis Studios

In Vaulted Halls Entombed

Дълбоко в планините на Афганистан взвод от войници от спец-службите имат опасната задача да спасят заложник, отвлечен от терористи. Истинското зло, пред което трябва да се изправят обаче, е бог с древна и зловеща сила.

Режисьор: Джероум Чен
Сценарист: Филип Гелат, по краткия разказ на Алан Бакстър
Студио: Sony Pictures Imageworks

Jibaro

Фантазия и алчност се преплитат в тази нова версия на традиционния фолклорен разказ за сирената, чиято песен привлича мъже към фатален край. Нейната магия не сработва на глухия воин Джибаро, което кара Златната жена да се обсеби от него – така започва смъртоностия танц на два хищника.

Режисьор: Алберто Миелго
Сценарист: Алберто Миелго
Студио: Pinkman.tv

Love, Death & Robots: Volume 3“ ще бъде пуснат в Netflix на 20 май.

ldr-posster-20220510

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Това изглежда в тона на първи сезон и доста по-добре от втори.
    Дано да надскочи.