Има една стара максима, че  Американската академия за театрално и филмово изкуство много обича и съответно награждава заглавия, които разказват за самата индустрия. Не знаем дали това ще стане и с филмът, за който ще говорим днес, имайки предвид, че той беше показван на разни фестивали още миналата година, но със сигурност можем да му стискаме палци да привлече вниманието на по-широка публика, въпреки че не е на английски.

Филмът има шанс да хване дори и погледа на най-незапознатите зрители, защото включва двама от големите любимци на публиката – Антонио Бандерас и Пенелопе Крус. Заглавието е „Official Competition” и предишният път, когато разказвахме за него, той тепърва щеше да дебютира по фестивалите миналата година. Е, премиерите минаха, а отзивите са страхотно положителни, на което залага новия трейлър, който можете да видите по-долу.

Първо ще припомним, че става въпрос за история, която разказва за богаташ, който решава да остави следата си в кино историята като финансира филм, предвождан от любима на критиците режисьорка, холивудски секс символ и престижен театрален актьор. Двамата главни господа обаче се разбират трудно, заради различните си виждания за професията, а режисьорката им се дави в собствените си несигурности, докато се опитва да жонглира две масивни мъжки егота.

Ето го и новият трейлър:

Страшно много ни радва отдадеността на рекламните материали да залагат на чистата проба дивотия, която изглежда се случва в този филм. Комедията е на първо място, както си личи отдалеч, но признаваме, че всъщност сме далеч по-заинтересувани от портретите на трите силни и ексцентрични характера, както и на сатирата на кино индустрията – правенето на кино, разпространението му, премиерите и всичко между тях. С масивния актьорски талант на чело на проекта, няма никакъв шанс да го пропуснем, когато и да дойде славният момент, в който ще можем да му се насладим.

offcial-competition-poster-20220415

Official Competition” е режисиран от Мариано Кон и Гастон Дюпра, които са и сценаристи заедно с Андре Дюпра – братът на Гастон. В главните роли ще видим Пенелопе Крус, Антонио Бандерас и Оскар Мартинес.

Премиерата е насрочена за 17 юни, след което филмът ще бъде достъпен като video on demand на 2 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *