Вечните въпроси за силите, които управляват нещастната ни вселена, са обречени да си останат без отговори. Ала именно тази безизходица е изключително полезна при търсенето на нови пространства, в които да се развихри въображението на филмовите автори. И като изневиделица получихме просветление – под формата на пълен трейлър – за един проект на Amazon Prime Video, който не сме имали възможност да представим до този момент в Операционната ни територия.

Става дума за „Outer Range“, в който главната роля е поверена на един от нашите любимци Джош Бролин – за него с пълна сила важи едновремешното определение „няма празно“. Вижте колко му отиват брадата и каубойската шапка в анонсиращия тийзър, който се е появил в пространството преди около месец, и в пълния трейлър на подготвяния сериал.

Не си спомняме в последните години да ни е попадал в полезрението уестърн с толкова сериозни свръхестествени елементи. Обещанието за изпълнен с напрежение и много трупове трилър е налице, актьорският екип изглежда силен и се надяваме да изнесе сюжета подобаващо на очакванията. Начело на семейството, което се опитва отчаяно да запази правото си на собственост върху земята, обитавана в продължение на десетилетия, е героят на Джош Бролин, а в ролята на пришълката, която задава обезпокоителни въпроси, е Имоджен Путс.

Ето какво гласи част от официалния синопсис на историята:

В центъра на „Outer Range“ е Роял Абът – собственик на ранчо, който се бори за своята земя и семейството си и открива необяснима тайна в средата на пустошта на Уайоминг. Тази разтърсваща семейна уестърн-сага е поднесена с умерена доза ирония и намек за неведоми свърхестествени мистерии и в същото време изследва способността ни да се преборим с непознаваемото в нашата реалност.

outer-rage-poster-220220407

Създател на „Outer Range“ е Брайън Уоткинс, като той влиза и в екипа на изпълнителните продуценти, заедно с Джош Бролин, както и Деде Гарднър, Джеръми Клайнър и Брад Пит от „Plan B Entertainment“. С тях споделят отговорности още Зев Боров, Хедър Рей, Робин Суит, Лоурънс Трилинг, Ейми Сеймец и Тони Кранц. Освен Джош Бролин и Имоджен Путс, в ролите ще видим Лили Тейлър, Луис Пулман, Том Пелфрей, Ноа Райд, Шон Сипос, Тамара Подемски, Изабел Арайза, Олив Абъркромби, Уил Патън и др.

Очаква се първият сезон на тази поредица да съдържа осем епизода, като Amazon Prime Video ще пускат по два епизода на седмица. Премиерата е на 15 април 2022 година – много ще ни бъдат интересни реакциите на аудиторията по света!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment