365 Days“ дебютира в Netflix през юни 2020 г. четири месеца след премиерата си в Полша. Първата част на противоречивата любовна история, давеща се в сос от красив софткор секс, заслужено предизвика сравнения с „50 нюанса сиво“. За отрицателно време филмът стана най-гледаното заглавие на стрийминг гиганта в редица страни, като в САЩ беше сред най-дълго задържалите се на първата позиция. Ултра еротичната приказка за красавицата в плен предизвика световен фурор, но и получи множество отрицателни реакции заради възвеличаването на сексуалното насилие и изопачаването на стокхолмския синдром.

В първия филм Лаура (Анна-Мария Секлука) е отвлечена от сицилианския гангстер Масимо (Микеле Мороне) и има 365 дни, за да се влюби в него. Ако след изтичането на този период тя все още не изпитва чувства към него, той обещава да я освободи. Лаура обаче доста по-скоро обиква Масимо – дали заради тялото му стил „Ергенът“, несметното му богатство или заради мачовското поведение – може само да гадаем. В крайна сметка двамата решават да се оженят, но получаваме отворен край, който загатва, че Лаура може и да е погинала в автомобилна катастрофа.

Е, две години по-късно, изглежда Лаура е жива и здрава, както и не съвсем щастливо омъжена за своя поробител. В продължението „365 Days: This Day” зрителите ще проследят как нестандартната двойка се бори да има стандартна връзка, но лоялността на Масимо към семейството му, както и мистериозен красив мъж, който се появява в живота на Лаура, сериозно усложняват задачата. Заформят се напрегнати моменти на съмнения, любовен триъгълник и още куп стандартни за продълженията  „препятствия“, които младите ще трябва да преодолеят, за да останат заедно след като вече „са се взели“.

Вижте горещия трейлър:

Не изненадващо видяното може да бъде определено като „още от същото“ – страхотни скули, тренирани тела, съблазнителен загар, красиви гледки, безкрайно лято, секс, лукс и игра на надмощие. Почитателите на първата част най-вероятно ще останат доволни, защото и втората продукция изглежда мащабна, лъскава и все така крещящо еротична. Загатната е тъмна тайна, която има вероятност да провали отношенията на Масимо и Лаура и изобщо фокусът тук явно ще бъде върху това, че тя далеч не е невинната жертва от първия филм. Смятаме да видим резултата и да разгърнем впечатленията си в рецензия, а междувременно ако не сте прочели отзива ни за първия филм, имате време да наваксате.

Режисьори на „365 Days: This Day“ отново са Барбара Бяловос и Томаш Мандес. Сценарият е дело на Мандес, Мойка Тирс и авторката на едноименните книги, Бланка Липинска. В ролите освен Микеле Мороне и Анна-Мария Секлука ще видим Магдалена Лампарска и Симоне Сузина.

Премиерата на „365 Days: This Day“ ще бъде на 27 април в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments