При все перфектния кастинг, за нас Тор на Крис Хемсуърт започна като един от най-слабите герои във филмовата вселена на Marvel. В последствие обаче пълният му потенциял беше рагърнат подобаващо и той се превърна в може би най-любимия ни образ, изпреварващ дори Тони Старк и Стив Роджърс на Робърт Дауни Джуниър и Крис Евънс. Точно по тази причина, останахме доста разочаровани от начина, по който развиха арката му в „Отмъстителите: Краят“ – не за това, че го направиха дебел, а защото го направиха мрънкаща, страхлива пародия на самия себе си, а героичните му момент на самия финал бяха „too little, too late”.

По тази причина очаквахме с нетърпение следващата му солова изява, за да го видим отново във форма (във всеки един смисъл на думата). За съжаление на мнозина обаче, следващо му приключение беше обявено като „Тор: Любов и гръмотевици“, където бившето му гадже Джейн Фостър (която доста време отсъстваше от MCU) развърта Мьолнир и се превръща в Тор, и всички видяха знак, че по подобие на Дауни и Евънс, Хемсуърт също ще се сбогува с образа си, а Marvel ще продължат тенденцията да (при липса на по-добра дума) феминизират вселената си.

Какво точно са ни приготвили от Marvel тепърва предстои да разберем, но вече имаме първи трейлър, който ни да ни даде някаква представа.

THOR: LOVE AND THUNDER

Режисьор на „ Тор: Любов и гръмотевици” („Thor: Love and Thunder“) е Тайка Уайтити („What We Do in the Shadows”, „Лов на диви хора”, „Тор: Рагнарок“, „Джоджо Заека“), който е и сценарист заедно с Дженифър Кейтин Робинсън („Sweet/Vicious“). В ролите са Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Натали Портман, Крис Прат, Крисчън Бейл, Ръсел Кроу, Джейми Александър, Пом Клементиеф, Карън Гилън, Дейв Батиста, Шон Гън, Вин Дизел, Джеф Голдблум и др.

Премиерата е на 8 юли 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Тоя филм ще е по-голям провал от Вечните!! Така ще е, докато се опитват да представят жена за крал! Муа-ха-ха! Явно да е кралица не е достатъчно достойно! Освен това от тийзъра ми се стори, че Тор „хвърля белтъци“ на героя на Крис Прат, а новият Тор е Натали Портман, която е могъщият Тор?! Ха-ха-ха! Е, голям резил ще е тоя филм – пълна педерастия и лесбийщина ще бъде!

    1. Няма да е провал, защото вече има голяма фен база

    2. Нали знаеш, че ако се опитваш да измамиш феновете, те могат тъпкано да ти го върнат?! Справка – Стар Трек феновете! Хало феновете! Малко по-късно през годината – феновете на „Властелина“
      Таргет аудиторията на този филм е много малка, а и същите няма да го гледат в кината този филм ! Само ще се хвалят в „Чурулик“ колко е „добър“ филма! Ха-ха-ха!