Големи фенове сме на това рекламите на сериали и филми да отразяват тона, атмосферата и идеята на самия краен продукт. Затова и без въобще да се изненадваме, обръщаме поглед към новия трейлър на страхотната анимационна антология на Netflix „Love, Death and Robots” – защото знаем, че ако има някой, който може да ни гъделичка интереса дори и само с реклама, това без съмнение е Дейвид Финчър.

Набързо припомняме, ако случайно някой не знае, че „Love, Death and Robots” е анимационната антология, замислена и продуцирана от старите съзаклятници Дейвид Финчър и Тим Милър (познат най-вече като режисьора на първия „Дедпул“). Двамата комбинираха любовта си към странното, извратеното, мрачно забавното и изненадващо проникновеното, събраха колективното си завидно влияние и убедиха Netflix да дават пари на разнообразни артисти за кратки анимационни филмчета, които по някакъв начин са свързани с любовта, смъртта, роботите или някаква комбинация между трите.

Първите два сезона ни представиха страхотно разнообразие от анимационни стилове, които винаги работят в служба на историята, разработена от множество артисти от всякакви произходи. Трейлърът на третия сезон ни показва както някои от най-успешните и обичани епизоди от предишните сезони, така и бързи кадри от предстоящите. Най-голямото му предимство обаче е страхотното чувство за хумор, което струи от него. Вижте го сега:

Наистина не можем да се сетим за по-точно описание на този сериал от „проблематичното дете“. Гледайки го, се чувстваме като деца – различните анимирани истории ангажират въображението ни, карат ни да се радваме, плачем или замислим. В същото време обаче много се радваме, че не сме деца – защото нямаше да можем да се насладим на някои от най-палавите истории, които заслужават също толкова внимание, колкото и по-невинните (че донякъде и повече).

Официалният синопсис на новия сезон обещава „ужас, въображение и красота, комбиниращи се в истории, простиращи се от откриването на антично зло до комедиен апокалипсис“. Ето ги и първите кадри от предстоящите епизоди:

love-death-and-robots-volume-3-022 love-death-and-robots-volume-3-04 love-death-and-robots-volume-3-03 love-death-and-robots-volume-3-01

Love, Death and Robots: Volume 3”, който също като втория сезон, ще бъде съставен от осем епизода, ще дебютира в Netflix на 20 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *