Всички знаем, че Крис Еванс и Скарлет Йохансон са си приятели от много години и са работили заедно многократно, като, разбира се, най-познати за масовата публика са ролите им на Черната вдовица и Капитан Америка във вселената на Marvel. Очевидно двамата продължават да се разбират повече от добре и изглежда нямат намерение да спират да работят заедно – само няколко месеца след като се оказа, че първата им идея за следваща колаборация няма да се получи, вече имаме ново обявление.

Става ясно, че Еванс и Скарлет ще се включат в оценения на 100 млн. долара проект на Apple TV+, наречен „Project Artemis”. Засега подробности за сюжета не са известни, извън това, че действието на филма ще се развива по време на космическата надпревара. Това веднага ни казва, че двамата хубавци ще бъдат облечени в костюми, характерни за този период, което е доста нетипично за Еванс и ще ни бъде интересно да го видим. Скарлет е ясно, че изглежда добре във всичко, но точно в този период не сме я гледали и ще ни бъде приятно.

Другият любопитен факт за филма е, че на режисьорския стол ще седне Джейсън Бейтман. Бейтман дълги години беше познат най-вече като комедиен актьор, но в последно време събра невероятно много фенове с хитовия си сериал „Ozark”, на който също така режисира няколко епизода, достатъчно, че да спечели награда „Еми“. Предишният му режисьорски проект „The Family Fang” също се радваше на доста силни отзиви, така че смятаме, че е повече от квалифициран за задачата. Сценарият е дело на Роуз Гилрой – дъщерята на Дан Гилрой и Рене Русо, за която това ще бъде първи кредит като сценарист.

Оттук насетне остава да разберем каква точно е историята и какъв ще бъде тонът на филма – комедия ли ще е, драма ли, екшън ли. Интересно ни е и дали Крис Еванс и Скарлет Йохансон ще изиграят двойка или ще продължат да разчитат на приятелската си връзка и шеговити ритми, които имаха възможност да развият в кратки сцени през няколко комиксови приключения.

Начална дата на продукцията за момента не е обявена, Крис Еванс в момента снима „Ghosted“, така че няма да е съвсем скоро, но със сигурност ще следим за допълнителни развития.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *