Грета Гъруиг
Грета Гъруиг

Освен нереалистични телесни пропорции, леко сгрешени ценности и поведение тип „кифла“, куклата Барби олицетворява още необяснимо безгрижие и повърхностно съвършенство. Въпреки че е любима играчка на поколения момичета, тя и до днес предизвиква негативни асоциации у много хора. Именно отвъд всички отрицателни характеристики ще се опита да стигне Грета Гъруиг в новия си филм „Barbie“, ако съдим по оскъдната засега информация около сюжета. Както съобщихме в края на миналата година, в ролята на най-известната кукла на света ще видим Марго Роби, а Кен ще оживее с помощта на Раиън Гослинг, който, макар и безспорно добре изглеждащ, е по-малко очевидният избор от двамата.

Като се има предвид, че освен режисьор Гъруиг е и сценарист заедно със своя творчески и романтичен партньор Ноа Баумбах, очакваме адаптацията под шапката на Warner Bros да бъде всичко друго, но не и стандартна. Двамата имат общо 6 номинации за „Оскар“, а героите и темите, които ги интересуват, съвсем не са повърхностни. Вижте и първата бонбонена снимка, която беше разпространена на CinemaCon преди броени дни:

mr1320220429

На кадъра Марго Роби е ослепителна, както обикновено, а визията ѝ е издържана изцяло в класическия „Барби“ стил – ярки цветове, аксесоари, широка усмивка, коса след сешоар и емблематичния розов Шеви Корвет. Навярно е на път да вземе своя любим Кен, който ще я очаква пред луксозния си дом и ще я посрещне с думите „Come on, Barbie, let’s go party!” Още през 2013 г. актрисата покори зрителските сърца с красотата и таланта си във „Вълкът от Уолстрийт“, а оттогава постоянно доказва, че освен съвършено симетрично лице, притежава и много хъс за работа – освен че е в главната роля, Роби е и продуцент заедно с основаната от нея компания LuckyChap Entertainment.

В „Barbie“ участват още звездата на „Saturday Night Live” Кейт Макинън, рапъра и продуцент Фарел Уилямс, Америка Ферера, Иса Рей, Емералд Фенел, Майкъл Сира, Шарън Руни и др.

Премиерата ще бъде в кината на 21 юли 2023 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Ако има такова нещо като spot-on casting, то това е чудесен пример за това. Маргото е супер!