rr-sl-20220313

Един проект дебютира и друг веднага започва да се прави, а както става ясно, майсторът на маркетинговите каскади Райън Рейнолдс смята, че най-добрият начин да рекламираш излизането на един филм е с подготовката на друг – много по-очакван. И ето, че с рилийза на „The Adam Project” този уикенд в Netflix, Рейнолдс реши да зарадва феновете на (без съмнение) най-обичаното му превъплъщение и да ги зариби за сегашния си проект, докато чакат следващия.

Без повече увъртане, казваме ви директно – режисьорът Шон Леви е нает да застане начело на „Дедпул 3“, който вече ще си е твърдо част от киновселената на Marvel, заради купуването на 20th Century Fox от Disney. Рейнолдс и Леви вече ни показаха съвместната си работа с изненадващо приятния „Свободен играч“, втората им колаборация – споменатия „The Adam Project” вече е достъпен в Netflix и също получава прилични отзиви, а по всичките им общи появявания в интервюта си личи, че двамата се разбират повече от добре. Заради това ни се струва, че не е лоша идея именно Леви да режисира третото приключение на любимия ни дърдорко – двамата очевидно си пасват и чувството им за хумор е подобно, което всъщност е най-важното за „Дедпул“ филмите – екшъна може да е посредствен, но шегите трябва да работят.

Оттук насетне започват въпросите: Как точно ще бъде включен Дедпул в установената кино вселена, имайки предвид, че той е твърдо „Rated R“? Кевин Файги беше обещал, че това няма да се промени, но оттогава мина известно време. Имаме надежда, тъй като след „Спайдър-мен: Няма път към дома“, мултивселената вече е установена концепция в Marvel и би трябвало това да позволи правенето на филми, които не са съвсем по познатата формула. Друг важен въпрос е, ще видим ли отново любимецът на публиката Джош Бролин като Кейбъл, имайки предвид, че засега потвърдено е само завръщането на Зази Бийтс като Домино? Най-важното обаче е дали Рейнолдс ще бъде оставен с толкова креативен контрол над самия филм и рекламната му кампания, на каквито се радваше досега? Това е случай, в който актьорът притежава рядко голямо влияние върху героя и филма си и смятаме, че никой не познава по-добре и няма да се погрижи по-ревностно за любимия ни герой, отколкото самият Райън Рейнолдс – той обича Уейд, колкото и публиката и веднъж вече беше принуден да преживее тотална подигравка с него и всички знаем, че не го прие добре.

За момента оставаме оптимистично настроени към Кевин Файги и компания, защото те знаят колко много публиката държи на този герой, а не са ни давали повод да смятаме, че ще го прецакат. Пол Уърник и Рет Рийс отново се завръщат, този път не като оригинални сценаристи, а за да приведат във финален вид сценарият, написан от Уенди Молиню и Лизи Молиню-Логелин.

Премиерна дата за момента не е обявена, но предполагаме, че няма да е преди 2024 г. Ще следим изкъсо всякакви новини и ще ги споделяме веднага.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Докато Рейнолдс е в главна роля трябва да си остане R-рейтинг. Почти е сигурно, че в бъдеще ще го направят Pg13