Имаме сериозен интерес към „Everything Everywhere All at Once“ на Даниел Куан и Даниел Шайнарт (известни като Daniels автори на „Swiss Army Man”) и както  вече сме отбелязвали, се вълнуваме за всички рекламни материали, които на А24 им се отпускат от сърцето. На този етап, имаме само един трейлър и няколко снимки, но те, в комбинация с цялостната концепция и творческия екип пред и зад камерата, ни бяха напълно достатъчни, за да поставим заглавието сред най-очакваните за годината. Това обаче не пречи да отбележим и двата нови промо спота, които инкорпорират малка част от отличните отзиви, които получи филмът след премиерата си на SXSW преди броени дни.

Everything Everywhere All at Once“ разказва историята на застаряващата китайска имигрантка Евелин Уон (Мишел Йео), чието единствено желание е само да си плати данъците, но вместо това е въвлечена в безумно приключение, в което само тя може да спаси света, свързвайки нашата вселена със спомените, емоциите и уменията от животите, които би могла да има. За съжаление, това я запраща на дори още по-голямо приключение, в което Евелин се оказва загубена в безкрайните светове на мултивселената…

Вижте новите спотове, които разкриват голямата красота и очарователно безумие на филма, а след това ще откриете и два също толкова колоритни постера.

Изглежда супер и нямаме търпение. Какви точно са конкретните ни очаквания и подробности за „Everything Everywhere All at Once“ може да откриете в предишните ни новини, а тук само ще припомним, че освен Мишел Йео във филма ще видим Джейми Лий Къртис и Джонатан Ке Куан, когото всички познават като Шорт Раунд от „Индиана Джоунс и храмът на обречените“ и Дейта от „The Goonies“.

Ето и споменатите постери.

everything-1-poster-20220319 everything-2-poster-20220319

Режисьори и сценаристи на „Everything Everywhere All at Once“ са Даниел Куан и Даниел Шайнарт („Swiss Army Man”), а продуценти са Антъни и Джо Русо („Отмъстителите: Краят“). В ролите са Мишел Йео, Джейми Лий Къртис, Джонатан Ке Куан, Джеймс Хонг, Джени Слейт, Хари Шум дж., Анди Ли, Стефани Хсу и др.

Широката премиера на филма е на 25 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *