Един от най-очакваните ни филми за тази година ще излезе след по-малко от два месеца. Знаем какво си помислихте – че говорим за някоя от майските супергеройски премиери. И макар и да не грешите по принцип, защото част от нас очакват и тях, точно в този момент говорим за нещо друго, не по-малко магическо, но доста по-нишово. Става дума за една от най-забавните идеи, които сме чували напоследък – „The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Ако случайно някой е забравил (срамота!), припомняме, че става дума за филма, в който Никълъс Кейдж ще изиграе фикционализирана, дълбоко невротична версия на не друг, а на… Никълъс Кейдж. Дълбоко задлъжнял, неудовлетворен от посоката, в която е поела кариерата му и цялостно депресиран, филмовият Кейдж приема покана да отиде на партито за рождения ден на дивия си фен Хави. Единствения проблем обаче е, че Хави е международен наркобос, когото ЦРУ се опитва да разследва и решават да наемат Кейдж да работи за тях.

Вижте новия трейлър сега:

Харесва ни, че този нов трейлър е доста различен от предишния – докато първия се фокусираше върху самия герой на Кейдж, тук виждаме повече от приятелството, което се заражда между Хави (прекрасният Педро Паскал) и Кейдж, както и ролята на ЦРУ в историята. Все повече започва да ни става ясно, че това ще е най-вече екшън-комедия, която просто е с по-хитра завръзка от повечето подобни и се съмняваме, че ще се сбъднат мечтите ни за истински мета-коментар и изследване на персонаж.

Въпреки това обаче все още сме много развълнувани за „The Unbearable Weight of Massive Talent”, смятаме, че ще ни забавлява през цялото време и ще го гледаме с удоволствие. Вижте просто прекрасно откачения и халюциногенен плакат, който е направен за филма.

nick-poster-20220311

The Unbearable Weight of Massive Talent” е режисиран от Том Гормикан, който е и написал сценария заедно с Кевин Итън. Актьорският състав, освен Никълъс Кейдж и Педро Паскал, включва също Тифъни Хадиш, Нийл Патрик Харис, Шарън Хорган, Айк Баринхолц и Лили Шийн.

Премиерата ще бъде на 22 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *