20 години след като за първи път (и три години откакто за последно) посетихме магичния свят на Хари Потър на големия екран, отново се връщаме в тази обичана вселена с третата част от поредицата за „Фантастичните животни“ – „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ („Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore“), който продължава историята на зоомага Нют Скамандър и борбата на Албус Дъмбълдор срещу могъщия черен магьосник Гелърт Гринделвалд.

Професор Дъмбълдор е наясно, че Гринделвалд крои ходове, за да завземе контрола върху света на магьосниците, но не може да го спре сам и затова поверява на Нют Скамандър изключително важна задача – да поведе безстрашен отбор от магьосници, вещици и един храбър мъгъл-сладкар. Те поемат на опасна мисия, в която срещат познати, но и нови зверове и се сблъскват с растящия легион от последователи на Гринделвалд. Когато залогът е толкова голям, колко ли дълго Дъмбълдор ще чака встрани от конфликта?

Вече сме виждали една реклама на „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“, която представи основната история и главните действащи лица, а сега е ред на нов трейлър, разкриващ допълнителни подробности за сюжета и повечко от екшъна и фантастичните създания, които ни очакват. Вижте.

Дори и да оставим настрана всички неприятни събития, които се случиха около филма – главно незаслужената (поне за нас) замяна на Джони Деп заради проблематичните му отношения с Амбър Хърд, както и „транс“ скандалите около Дж. К. Роулинг – пак нямаше да очакваме „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ с особен интерес, тъй като предишните две части от поредицата „Фантастичните животни“ не бяха кой знае колко вълнуващи, а тук не виждаме нищо, което да предполага нещо различно. Знаем обаче, че магичният свят на Роулинг има своите фенове, които нямат търпение отново да се потопят в него.

Интересно ни е, дали боксофисът на филма ще е на нивото на „Престъпленията на Гринделвалд” или ще се запази лошата тенденция всяка следваща част да изкарва все по-малко. За финал вижте поредица плакати с героите на „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“.

fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver21_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver20_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver19_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver18_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver17_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver16_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver15_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver14_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver13_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver12_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver11_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver10_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver8_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver7_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver6_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver5_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver4_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver3_xlg fantastic_beasts_the_secrets_of_dumbledore_ver2_xlg

Режисьор на „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“ („Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore“) е Дейвид Йейтс („Хари Потър и Даровете на смъртта“, „Легендата за Тарзан“, „Фантастични животни и къде да ги намерим“), а сценарият е на Дж. К. Роулинг и Стив Клоувс, по образи създадени от Дж. К. Роулинг. В ролите са Еди Редмейн, Джуд Лоу, Мадс Микелсен, Калъм Търнър, Дан Фоглър, Езра Милър, Катрин Уотърстън, Виктория Йейтс, Уилям Надилам, Джесика Уилямс, Алисън Судъл, Ричард Койл, Оливер Масучи и др.

Премиерата е 15 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. След смяната на Спароу този филм загуби доста от потенциала си.