moon 2

Последното Super Bowl промо, на което обръщаме внимание днес, е на „Moon Knight“. Предишният пълен трейлър на предстоящия сериал на Marvel беше чудесен и затвърди интереса и очакванията, които имахме към проекта, и принципно нямахме нужда от повече реклами, но по традиция Super Bowl спотовете са доста динамични и атрактивни, затова решихме да му даден шанс. Гледахме го, хареса ни – отразяваме го.

Припомняме, че в центъра на историята на „Moon Knight“ е Стивън Грант, учтив служител в магазин за подаръци, който е измъчван от честа загуба на съзнание и спомени от друг живот. Стивън открива, че страда от дисоциативно личностно разстройство и споделя тялото си с Марк Спектър (една от главните инкарнации на Лунния рицар в комиксите – американец с еврейски произход, боксьор и бивш наемник, вербуван от ЦРУ, чийто живот е спасен от египетския бог Коншу, който го дарява със свръхестествени възможности). Когато враговете на Стивън/Марк се спускат след тях, те трябва да се справят със сложната ситуация около своите самоличности, докато са запратени насред смъртоносна мистерия сред могъщите богове на Египет.

Вижте спота.

Вече сме отбелязвали всичко, което имаме да казваме за „Moon Knight“, в новините ни до момента и няма да се повтаряме излишно. Конкретната реклама ни допадна доста и очакваме сериала с нетърпение – надяваме се да не ни разочарова.

В добавка вижте нов постер и ексклузивна снимка, представена от Empire.

FLak_MpXEAIEryP

moon-knight-poster

Шоурънър на „Moon Knight“ е Джеръми Слейтър („The Umbrella Academy“), а режисьори на предвидените шест епизода са Мохамед Диаб („Cairo 678“, „Clash“) и дуото Джъстин Бенсън и Арън Мурхед, познати с успешни жанрови продукции като „Spring”, „The Endless” и „Synchronic“. Освен Оскар Айзък и Итън Хоук, с роли в сериала влизат Мей Каламауй и Гаспар Улиел.

Премиерата e на 30 март по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *