Чинно отбелязахме първите официални снимки от „The Adam Project“, но когато най-после дебютира трейлърът, се забавихме не само с отразяването му, но и с гледането. В крайна сметка обаче стигаме до него и вече имаме много по-добра представа какво можем да очакваме от фантастичния филм. Следим проекта от началото на 2020 година (иначе Холивуд го мъчи поне от 2012), когато с него се ангажираха Шон Леви и Райън Рейнолдс, които точно бяха приключили работата си по превърналия се в хит „Свободен играч“.

Netflix са обявили рекламното видео като „официален тийзър“, но с продължителност от почти 3 минути, това си е чист трейлър. А и не е въпрос само на времетраене. Вярно е, че голяма част от мистерията и сюжетните подробности остават скрити, но това, което виждаме, е предостатъчно. Надяваме се като дебютира „официалният трейлър“ да не е 5 минути, в които да ни разказват целия филм.

Припомняме, че „The Adam Project“ разказва за пътешественика във времето Адам Рийд (Райън Рейнолдс), който катастрофира в миналото и трябва да разчита на помощта на своето 13-годишно „аз“ (Уокър Скобъл), за да открият техния баща, загинал при странни обстоятелства. Бащата е изобретател на технологията за пътуването във времето, която е открадната (от героинята на Катрийн Кийнър) и може да причини крах на пространство-времевия континуум.

Вижте тийзъра:

Честно казано, видяното не е и наполовина толкова лошо, колкото очаквахме, да не кажем даже, че изглежда и приятно – точно като типа филми, каквито обожавахме като деца. Между другото, Райън Рейнолдс беше споменал точно това…

The Adam Project“ е сърцераздирателен, забавен и не пести откъм екшън. Той е всичко, което обичах във филмите, когато растях. С голям мащаб, но и дълбоко личен.

…но до този момент не му вярвахме особено. Обикновено всички подобни подхвърляния са „мижи да те лажем“.

Изненадани сме и че трейлърът е и доста по-обран откъм „лафчета“, каквито Рейнолдс бълва на кило във всеки свой филм (напоследък той на друго не е способен, ако въобще някога е бил). В предишната ни новина споменахме, че очакваме динамиката между малкия и големия Адам (с прехвърчащи мълниеносно изстреляни реплики) да е основата на „The Adam Project“, но засега поне изглежда, че това не е така и определено сме доволни.

Като цяло видяното ни допада и с удоволствие ще хвърлим едно око на „The Adam Project“, когато дебютира в началото на следващия месец. А за финал вижте пълния синопсис и един постер.

Една вечер, 13-годишният Адам Рийд (Уокър Скобъл), все още скърбящ за своя баща, който е починал внезапно преди година, открива ранен пилот (Райън Рейнолдс) да се крие в гаража. Този мистериозен пилот се оказва по-възрастна версия на него самия от бъдещето, който е рискувал всичко, за да се върне назад във времето за тайна мисия. Двамата трябва да се отправят на приключение в миналото, за да намерят своя баща, да поправят нещата и да спасят света. Тримата помагат на Адам, както на младия, така и на порасналия, да приемат загубата на своя баща и да излекуват раните, които са белязали живота им. Допълнително предизвикателство към мисията е фактът, че двамата Адамовци не се харесват особено много и ако ще спасяват света, първо ще трябва да открият как да се разберат.

adam_project_xlg

Режисьор на „The Adam Project“ е Шон Леви („Жива стомана”, „Stranger Things”, „Свободен играч“), по сценарий на Джонатан Тропър, Марк Левин, Дженифър Флакет и Т. С. Ноулин. В ролите са Райън Рейнолдс, Уокър Скобъл, Марк Ръфало, Зоуи Салдана, Дженифър Гарнър, Катрийн Кийнър, Алекс Малъри-син, Бен Уилкинсън и др.

Премиерата е на 10 март по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За Рейнолдс вече е някаква кауза пердута да изиграе нещо различно…