Един от най-нетърпеливо очакваните от нас проекти тази година, е минисериалът на Hulu „Pam & Tommy”. С всеки нов промоционален материал, който виждаме, любопитството ни за този проект се засилва, защото историята сама по себе си е невероятно интересна, но повече от това – виждаме някои впечатляващо креативни решения по отношение на презентацията. Днешните рекламни материали, които ще споделим, за щастие не отстъпват на тази тенденция.

Първо ще припомним, че „Pam & Tommy” ще разкаже вероятно познатата за много хора история на почти мигновения брак на Памела Андерсън и Томи Лий, които си правят секс запис, откраднат от дома им и разпространен в интернет. Както и при предишния проект на режисьора и създател на сериала Крейг ГилеспиАз, Тоня”, тук също ще видим фикционализиране на история, която уж се е разиграла пред очите на всички (и която се отразява на културата), но със сигурност има и много задкулисни развои и емоции, за които може и въобще да не подозираме.

Припомняме също така, че в „Pam & Tommy” ще имаме възможността да се насладим на истински впечатляващата трансформация на главните актьори в персонажите им, начело с Лили Джеймс в ролята на Андерсън и Себастиан Стан в ролята на Лий.

Вижте трейлъра сега:

От този трейлър вече виждаме да се загатва и отговора на въпроса, който доста ни притесняваше в началото – с какво точно ще ни занимават цели осем епизода? „Pam & Tommy” ще се опре на самата кражба на секс записа и неговото разпространение, като историята ще ни бъде разказана както от гледната точка на Памела и Томи, така и на крадците, в чиито роли ще видим Сет Роугън и Ник Оферман, но сериалът също така ще се занимае и с по-сериозните импликации на този случаи – интернет културата, личното пространство на известните личности, разликата във възприятията на публиката, когато става дума за мъже и жени.

Ето го и официалния синопсис, след което можете да видите и първия плакат, който също харесваме доста:

Поставен в ранните дни на интернета, когато той е като Дивия запад, сериалът е базиран на невероятната истинска история за секс записа на Памела Андерсън и Томи Лий. Откраднат от дома им от недоволен строител, видеото се превръща от ъндърграунд любопитство на VHS касета до истинска глобална сензация, когато е качено в интернет през 1997г. Любовна история, криминална сага и поучителна приказка в едно, сериалът разглежда срещата между лично пространство, технология и знаменитости,  като проследява началото на съвременната ера на реалити телевизия до открадната касета, видяна от милиони, а предназначена само за публика от двама.

ptp20220107

Pam & Tommy” е режисиран от Крейг Гилеспи („I, Tonya”), написан от Робърт Сийгъл („The Wrestler”) и Д. В. Девинсентис („American Crime Story“). В главните роли са Лили Джеймс, Себастиан Стан, Сет Роугън, Ник Оферман, Тейлър Шилинг, Андрю Дайс Клей, Пепи Сонуга, Можан Марно и Спенсър Гранис.

Първия епизод ще бъде пуснат в платформата на Hulu на 2 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Памела е жена с реализиран потенциал.
    Този филм има нулев потенциал!

    1. Ама ако ти падне няма да й простиш

    2. Нали това казвам бе, олигофрен 😀

  2. Пък Мотли Крю и Томи Лий (в частност) нямат хептен ник’ъв потенциал 😀 . Средняшка група от 80-те…

    1. Не съм им голям фен, но филмът по Нетфликс – The Dirt – беше найс 🙂🎶

      Иначе бих платил за sextape между Лилито и Себастиян 😃