Кастингът не е лесна работа, но когато става дума за предстоящия мини-сериал на Apple TV+ още от самото начало мислим, че удариха право в десетката. Кой по-добре би могъл да изиграе ексцентричен милионер, който има отявлена мания за величие и неиронично се позиционира почти като сектански лидер пред феновете си, ако не Джаред Лето?

Припомняме, че става дума за „WeCrashed“ – сериал, който ще разкаже историята на компанията WeWork, която за 10 години се издига от обикновен посредник за наемане на co-working пространства до бизнес, оценен на 47 милиарда долара, след което за по-малко от година се сгромолясва, потопена от скандали. В средата на цялата история са създателят на компанията Адам Нюман и съпругата му Ребека, в чиято роля пък ще видим Ан Хатауей.

Ако не сте запознати с историята на компанията, вярвайте ни, наистина е невероятна. Това е причината всъщност толкова да се интересуваме от този сериал, при все, че и подходът, който създателите рекламират също ни е много любопитен – казват, че искат да разкажат публичната история на скандалната личност Нюман през неговата собствена връзка, да ги покажат двамата с Ребека „зад кулисите“ и вероятно да предположат каква част от неговото държание е била перформативна, и каква – истинска. Нашето лично предположение е, че цялото е истинско – такъв ненормалник никой не би могъл да се преструва да бъде.

Вижте първия трейлър на „WeCrashed“ сега:

Освен дивата истинска история, също така сме и любопитни чисто като фенове на актьорската игра и на Лето, и на Хатауей, да ги видим в тези роли, защото те ще изискват точно това, на което и двамата са повече от способни – да се взимат абсолютно на сериозно. Историята вече е разказана и в подкаста „WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork“, по който е базиран сериала, а наскоро имаше и документален филм – „WeWork: Or the Making and Breaking of a $47 Billion Unicorn“. Истината обаче е фантасмагорична, че с голямо удоволствие ще я гледаме и фикционализирана. Все пак, колкото и пъти да си го повторим, пак не можем да го повярваме – това са хора, които отдават офиси под наем, докато си мислят, че „възвишават съзнанието“ на клиентите и служителите си. Как да не искаме да ги гледаме?!

WeCrashed” е написан от Лий Айзенбърг и Дрю Кревело, а режисьори ще бъдат Джон Рекуа и Глен Фикара („I Love You, Phillip Morris”, „Crazy, Stupid, Love”). В главните роли ще видим Джаред Лето, Ан Хатауей, Америка Ферера, О-ти Фагбенъл и Кайл Марвин.

Първите три епизода ще дебютират на 18 март, след което ще излизат веднъж седмично в платформата на Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Джарет Лето и Пол Ръд, явно са намерили изворът на вечната младост.
    Баси, тоя пич е на 50, не знам боядисва ли си коса и брада ама евала му

  2. Всеки сериал има потенциал да не е хубав.Този не прави изключение.

    @Riddick
    Явно си пропуснал новината че лето се превърна във вампир.

  3. Мислих да вметна, че е идеалния Морбиус, ама може просто генетичният му потенциал да е добър