Като големи фенове на поредицата „Нито звук“, сме много любопитни за бъдещите режисьорски начинания на Джон Кразински. Въпреки че „Нито звук“ не беше неговият дебют зад камерата (преди това той има два независими филма), не може да се отрече, че именно с него той завладя сърцата на публиката. След големия успех и на двете части, Кразински със сигурност се е научил на много неща, но по-важно – Холивуд се е научил, че може да му има доверие и съответно ще му отпусне доста по-голям бюджет за следващия проект, който решава да режисира.

Джон Кразински сам обяви в социалните мрежи, че следващият му филм „IF“ ще бъде попълнен с „мечтания му каст“ и трябва да кажем, че сме съгласни с него. Във филма ще видим Райън Рейнолдс, Фийби Уолър-Бридж, Фиона Шоу, Алан Ким, Кейли Флеминг и Луи Госет Дж., но със сигурност най-важното попълнение е Стийв Карел. За всички почитатели на американския вариант на „Офисът“ (каквито има много), това вероятно ще бъде вълнуваща новина, имайки предвид, че и самият Кразински ще поеме актьорска роля и ще бъде първия съвместен проект между него и Карел от дните на успешния ситком.

За момента не се знае много за историята, която е и написана от Кразински, освен, че разказва за дете, което се опитва да преоткрие въображението си, а заглавието „IF“ изглежда е съкратено от „Imaginary Friends“.  На хартия общо взето всичко звучи прекрасно и сме много любопитни за проекта. Вече сме виждали, Кразински да се справя повече от отлично с режисурата на деца, както и на хора от близкото му обкражение, така че си представяме, че работата му със старите му приятели Стийв Карел и Райън Рейнолдс ще върви като по вода. Фийби Уолър-Бридж пък е един от най-интересните гласове в Холивуд в момента и въпреки, че блести най-силно със собственото си писане, ще ни е интересно да я видим просто като актриса с добрия сценарий на друг вече прохождащ, но вече доказано оригинален и креативен сценарист.

IF” ще бъде написан, режисиран и продуциран от Джон Кразински и неговата компания Sunday Night.

Премиерата за момента е насрочена за 17 ноември 2023г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *