Лий Айзък Чънг
Лий Айзък Чънг

Миналата година „Minari” беше един от най-добре приетите, най-обсъжданите и най-награждавани филми, като наградния сезон дори завърши с номинации за „Оскар“ за най-добър филм, режисьор, сценарий и др. Заради изключително високите качества на филма, разбира се, препоръчваме на всеки да го гледа, ако още не го е направил, а ако сте – обръщаме поглед към следващия проект на режисьора Лий Айзък Чънг, тъй като без съмнение ще заслужават вниманието ни.

Наскоро беше обявено, че Чънг щежрежисира „поне пилотния“, а вероятно и някои от следващите епизоди на сериала „Beef”, който ще бъде продукция на Netflix и любимите ни A24. Чънг отново се събира със звездата си от „MinariСтивън Йън, което също ще донесе допълнителен интерес към проекта – както за феновете на предишната им съвместна работа, така и за тези, които още страдат по Глен от „The Walking Dead“ и следят кариерата на Йън от тогава.

Beef” ще разкаже историята на млада двойка, чийто живот се променя след случка, свързана с „ярост на пътя” – двамата опитват да продължат сякаш нищо не се е случило, но инцидентът не спира да влияе на връзката им и на менталното им здраве. Представяме си, че ще се смесят различни тематики, както очевидните за отношенията между хората и психиката ни като индивиди, но и това как живота и различните му непредвидени ситуации могат да ни повлияят по неочаквани начини.

Екранната партньорка на Йън ще бъде Али Уонг. Тя е известна със стендъп комедията си, но също така получи доста силни отзиви за филма, в който участва, но и написа „Always Be My Maybe“. „Beef” пък е създаден от Сън-джи Лий, който до момента е работил основно по комедии като „Dave“ и „It’s Always Sunny in Philadelphia“. Заради тази комбинация от артисти, едните най-вече опитни в драмата, а другите – в комедията, сме любопитни да видим какъв ще бъде тона на сериала и се надяваме силно да бъде подходяща комбинация от двете неща.

Очаква се снимките на „Beef” да започнат в началото на 2022г. Премиерна дата за сега не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *