Седмица преди онлайн премиерата си на Apple TV+, свръхочакваният от нас „The Tragedy of Macbeth“ най-накрая получава пълен трейлър. При все че филмът беше показан на няколко фестивала и в момента се върти в избрани киносалони в редица държави, досега сме виждали само 30-секундни тийзъри. Както споделихме в предишната си новина, не че за този филм ни е необходимо да виждаме каквото и да е, но все пак нямаме нищо против да получим една по-дълга реклама, най-малкото за да се насладим на красотата, която продукцията предлага.

Вдъхновен от немския експресионизъм и творчеството на Ингмар Бергман, „The Tragedy of Macbeth“ е впечатляваща нова интерпретация на безсмъртната пиеса на Уилям Шекспир „Макбет“. Филмът е дело на Джоел Коен, който за първи път в кариерата си работи като режисьор и сценарист без своя брат и дългогодишен творчески партньор Итън, а оператор е Бруно Делбонел („Невероятната съдба на Амели ПуленИстинският Люин Дейвис“ „The Ballad of Buster Scruggs“). В ролите на съпрузите заговорници влизат титаните Дензъл Уошингтън и Франсис Макдормънд.

Вижте трейлъра заедно с още един от кратките тийзъри.

Прекрасно, няма какво повече да коментираме. Нямаме търпение най-накрая да гледаме филма – съвсем малко остана.

Режисьор и сценарист на „The Tragedy of Macbeth“ е Джоел Коен, който е и продуцент, наравно с Франсис Макдормънд и Робърт Граф. В ролите освен Дензъл Уошингтън и Франсис Макдормънд ще видим Кори Хоукинс, Брендън Глийсън, Хари Мелинг, Моузес Инграм, Шон Патрик Томас, Стивън Руут и др.

Филмът вече дебютира в избрани киносалони, а от 14 януари ще бъде достъпен и онлайн на Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Само от трейлъра ми стана ясно, че това ще е поредната напомпана с „идеи“ творба на абстрактното изкуство! Ха-ха!
    Дензъл Уошингтън е един от най-добрите актьори, но нещо не ми прилича на Макбет! Може би не ми бие на шотландец?!