WTF трейлър на седмицата” се позагуби последните месеци, но просто нямаше достойни заглавия, с които да я запълним. Признаваме, че не сме се и престаравали в търсенето. Все пак един от нашите любимци, господин Дъстин Фъргюсън, се завръща. Уви, този път включването му не е така колосално като „Ebola Rex” и подобните, но пак заслужава внимание.

Става дума за „Amityville in the Hood”, в който трева, поникнала в двора на прокълнатата къща (да, тази къща), се оказва смъртоносна отрова. Хората, които я пушат, развиват опасни убийствени наклонности. Без повече встъпителни думи, вижте новия шедьовър на Дъсти:

„The curse is eternal”

Нямаме какво да добавим. Понякога се чудим тези хора, след като си гледат завършените филми, ако ги гледат въобще, дали не им става поне малко неудобно. Но филмът си е филм. Все пак е някакво постижение. Съдейки по количеството, което Дъстин Фъргюсън бълва продукции, явно няма проблем и с парите.

Филмът трябва да е дебютирал по дигиталните платформи през изминалата седмица, затова не се страхувайте да го потърсите.

Вижте и “лошия” плакат:

amit-p-20211219

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments