Не сме се съмнявали, че Джоузеф Гордън-Левит продължава да е пълен с енергия и сили за нови предизвикателни проекти и краткият тийзър на новия му ангажимент към Showtime „Super Pumped: The Battle For Uber“ се появява като доказателство в потвърждение на тази теза.

Според спецове отвъд Океана в предстоящата 2022 година се очаква да бъдат реализирани различни проекти, чиито фокус е „богаташите в Силициевата долина“ – „The Dropout“ на Hulu за Елизабет Холмс, основателка на Theranos (с Аманда Сейфрид), „WeCrashed“ на AppleTV+ за шефовете на WeWork – Ребека и Адам Нюман (с Ан Хатауей и Джаред Лето). А в центъра на новата поредица на Showtime е бившият изпълнителен директор на Uber – Травис Каланик.

Сценарият на „Super Pumped: The Battle For Uber“ е създаден по едноименния бестселър на Майк Айзък и проследява историята на прочутата компания за споделено пътуване, както и битките, които са се водили около нейния създател Каланик. Неговият ментор Бил Гърли (в ролята Кайл Чандлър) трябва да понесе последствията от факта, че залага репутацията си заради „прочутото лошо момче“ Ето какво гласи официалният синопсис на Showtime:

Super Pumped: The Battle For Uber“ разказва историята на един от най-успешните и разрушителни „еднорози“, създадени в Силициевата долина – Uber. Сюжетът на този сезон е изграден около Травис Каланик, агресивният и амбициозен изпълнителен директор на компанията, който е изключен от борда с гласуване на останалите членове. Пресъздадени са и отношенията му с неговия ментор Бил Гърли – изключително умен и откровен предприемач от Тексас, който залага репутацията си на успеха на Uber и е принуден да живее с последствията от това свое решение…

Замислен първоначално като мини-сериал, проектът в момента е трансформиран в антология – нещо като „American Crime Story“, ала темата е големият бизнес. Всеки сезон ще разказва история, която е „разтърсила света на бизнеса из основи и необратимо е променила нашата култура“.

Изпълнителни продуценти, сценаристи и шоурънъри на „Super Pumped: The Battle For Uber“ са Брайън Копелман, Дейвид Левайн, Бет Шактър. Освен Гордън-Левит и Чандлър, в ролята на бизнесдамата Ариана Хъфингтън, една от основателките на „Huffington Post“ и член на борда на директорите на Uber, ще видим Ума Търман. Бабак Тафти поема образа на Емил Майкъл, Муса Хюсеин Крейш влиза в ролята на Фавзи Кемъл, а Елизабет Шу е майката на Травис – Бони Каланик.

Премиерата на „Super Pumped: The Battle For Uber“ е на 27 февруари 2022 година, стрийминг-платформата е Showtime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *