Какво е по-хубаво от Никълъс Кейдж? Повече Никълъс Кейдж. По тази логика не би трябвало да има нищо по-добро от „най-Никълъс Кейдж филмът, правен някога“.

Както отбелязахме при дебюта на първите кадри от филма преди броени дни, следващата поява на Кейдж ще бъде в мета-комедията „The Unbearable Weight of Massive Talent”, която, ако не друго, поне визуално ни изглежда чудесно. Припомняме, че историята разказва за фикционализирана версия на Никълъс Кейдж, който трябва да отиде на купона за рождения ден на мексиканския криминален бос Хави (Педро Паскал). Хави си е поръчал Кейдж и ще му плати един милион долара за появяването, които му трябват спешно, защото дължи 600 хиляди от тях на хотел в Лос Анджелис, в който живее от месеци. Когато американското правителство разбира, че Кейдж ще посети това парти, го наемат, за да шпионира за тях.

Объркахте ли се? Не се притеснявайте, не мислим, че сюжета ще е голямото предимство на този филм. Вижте трейлъра и се насладете на количеството (и качеството!) Ник Кейдж, което ще ни предостави „The Unbearable Weight of Massive Talent”:

Много се забавляваме, че в трейлъра виждаме препратка към известните финансови проблеми, които Кейдж имаше преди години, когато почти се беше разорил, купувайки всякакви екстравагантни глупости, което според много хора беше причината да приема да се включва във всички боклучави филми под слънцето. В последните години обаче за наше искрено удоволствие Никълъс Кейдж се укроти в изборите си на роли и в начина, по който ги играе, именно заради което мислим, че ще е истински забавно да го гледаме как се връща в дивия си период нарочно, знаейки точно от коя страна на шегата е. Сюжетът няма никакво значение, престрелките и гонките не биха могли да ни бъдат по-безинтересни, но затова пък с удоволствие ще гледаме как невротичната версия на Кейдж разговаря с фенове, колеги и криминални босове.

The Unbearable Weight of Massive Talent” е режисиран от Том Гормикан, който е и написал сценария заедно с Кевин Итън. Актьорският състав, освен Никълъс Кейдж и Педро Паскал, включва също Тифъни Хадиш, Нийл Патрик Харис, Шарън Хорган и Лили Шийн.

Премиерата е насрочена за 22 април 2022г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments