Apple TV+ продължават да генерира проекти с впечатляващи бюджети и екипи пред и зад камера, докато все още се опитват да се установят като равностойна конкуренция на Netflix, Amazon Prime, HBO и всички останали стрийминг платформи. До колко са успешни е трудно да знаем, но можем да сме сигурни, че парите им скоро няма да свършат, така че, ако ги вкарват в качествени и интересни проекти, ще продължаваме да им обръщаме внимание.

Следващото попълнение в тяхната библиотека, към което отправяме поглед, е сериал от прекрасните Фил Лорд и Крис Милър, които нареждаме сред любимите ни създатели на комедия в Холивуд в момента. Харесваме ги най-вече заради тяхната отдаденост на това комедията им да е базирана и изградена около характери, а не около евтини и клиширани шегички (макар че със сигурност и тях ги има). Новият сериал на Лорд и Милър се нарича „The Afterparty” и освен тежкото име на създателите си, има два много сериозни коза, с които веднага привлича вниманието ни – страхотен комедиен ансамблов каст и интересна хрумка за формата.

Историята се завърта около домашно парти, на което група бивши съученици от гимназията се събират и на което един от тях бива убит. Екзейвиър, в чиято роля ще видим Дейв Франко, е известен, богат и пълно лайно и всичките му съученици го мразят, но въпросът е кой го е убил. Появяват се полицаи, които ще разпитват всички гости на партито, което веднага ни вкарва в територията на „whodunnit“ мистерията. Добрата новина е, че няма да е толкова просто – всеки един от осемте епизода на сериала ще разкаже историята от гледната точка на различен гост и ще използва различен стил, за да илюстрира характера им – ще има един мюзикъл, екшън и др.

Вижте трейлъра сега:

Въпреки че комедията ни изглежда доста простовата и на моменти направо дразнещо елементарна, сме много заинтересовани от тази игра с жанровете. В този трейлър на нея не е наблегнато много, макар че от един кадър веднага разпознахме мюзикъла, така че ще ни е интересно да видим и останалите различни жанрове и как те са използвани (надяваме се) в полза на историята, а не като самоцелно упражнение. Също така трябва да признаем, че Тифани Хадиш да заеме ролята на „сериозния“ герой в комедиен проект ще бъде новост, която не сме виждали досега.

The Afterparty” е написан и режисиран от Крис Милър, а Фил Лорд е продуцент и консултант. В главните роли ще видим Тифани Хадиш, Дейв Франко, Айк Баринхолц, Бен Шуорц, Илана Глейзър, Зоуи Чао, Джейми Деметриу и Сам Ричардсън.

Първите три епизода ще бъдат пуснати в платформата Apple TV+ на 28 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *