Статията не е част от редакционното съдържание на „Operation Kino“
Статията не е част от редакционното съдържание на „Operation Kino“

От 8 декември най-утвърденият филмотечен ТВ канал на Балканите – TV1000 – ще има обновено лого и цялостна визия в ефир. Viasat World актуализира облика на TV1000, за да „отразява по-добре традицията на гледането на филми у дома, където можеш да преоткриваш класически холивудски хитове от последните 25 години от всички жанрове“.

Обновеното лого, заставките и съпътстващият пакет от елементи за социалните медии са разработени от дизайнера Кийт Ливингстоун. Целта е да се сближи начина, по който традиционният ТВ канал изглежда в ефир, с ерата на социалните мрежи.

За създаването им като видеа, които достоверно пресъздават идентичността на канала, като същевременно дават пространство за развитие, Viasat World си партнира с парижкото студио 17 Mars. Използвайки като отправна точка огромното жанрово разнообразие на канала, студиото реши да се фокусира върху емблематичната звезда от логото на TV1000. Тя пътува през поредица от киновселени, всяка една от които представлява разпознаваем жанр със собствен графичен стил и звуков дизайн. Всяко видео завършва с осъвремененото лого на филмотечния канал – „актуално, интригуващо, гостоприемно към всеки“.

Animation/ Fantasy:

Drama / Action:

SciFi / Action:

Romance/ Adventure:

Ето какво казват от TV1000:

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, най-доброто от Холивуд от всички жанрове! Ние сме TV1000 – най-добрият филмотечен канал на Балканите!

От канала подкрепят думите си с впечатляваща програма за декември, която включва филми като „Новинарят“, „Ананас експрес“, „Истинска измама“, „Магнолия“, „Непростимо“, „Завръщането“, „Боен клуб“, „Рождество“, „Ной“ , „Колко е важно да бъдеш сериозен“ и много други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Боен клуб“ го обещават от 3 години по рекламите, а някои от изброените по-горе филми се въртят от години наред – дано не само обновеното лого да е новост 😀

  2. Стига де. Боен Клуб го въртят тази година по хилядарката