It’s time to bust some ghost!

Остават по-малко от две седмици до щатската премиера на „Ловци на духове: Наследство“ („Ghostbusters: Afterlife”) и Sony представят един последен кратък трейлър, леко тийзващ оригиналния каст, за който знаем, че ще се завърне за малка, cameo роля. Чуваме гласа на Дан Акройд като Рей Стенц, който цитира Откровение на Йоана и… Всъщност, да не ви издаваме предварително – ще видите сами в трейлъра. Само отбелязваме, че не става въпрос за нищо съществено. Слава богу, от студиото са решили да не развалят изцяло удоволствието на феновете.

Преди да натиснете „play“, припомняме, че в центъра на сюжета на „Ловци на духове: Наследство“ е самотна майка (Кери Куун) и двете ѝ деца Тревър и Фийби (Фин Улфхард и Макена Грейс), които се преместват в малък град в Оклахома, където откриват тайно наследство, оставено от дядо им (Игън Спенглър), който е част от оригиналния екип на Ловците на духове. Историята е пряко продължение на втория „Ловци на духове“ от 1989 г., а режисьор е Джейсън Райтман.

„Have you missed us?” Да, Питър (Бил), липсвахте ни, но не сме сигурни, че искаме да ви виждаме по този начин. Сигурни сме, че Джейсън Райтман (като син на Айвън Райтман) се е постарал да отдаде заслужената почит на оригиналните филми (виждаме това в кадрите на всички реклами до момента), но новият „пакет“, макар и далеч от неуспешната женска версия на Пол Фийг, не ни допада кой знае колко. Все пак се надяваме да бъдем опровергани и „Ловци на духове: Наследство“ да се окаже качествено, зряло и забавно киноизживяване, достойно за марката „Ловци на духове“.

В добавка вижте един клип, в който героят на Пол Ръд г-н Груберсон е преследван от Terror Dog (вероятно помните, че едно такова създание преследваше и Рик Моранис из Ню Йорк в първи филм), както и два нови плаката.

ghostbusters_afterlife_ver5_xlg ghostbusters_afterlife_ver6_xlg

Режисьор на „Ловци на духове: Наследство“ („Ghostbusters: Afterlife”) е Джейсън Райтман („Джуно”, „Високо в небето”, „Young Adult“, „Тъли“), който е и сценарист, наравно с Гил Кенън („Monster House”, „Тайната на скрития град”, „Полтъргайст”). Продуцент е Айвън Райтман („Ловци на духове“, „Ловци на духове 2“). В ролите са Кери Куун, Фин Улфхард, Макена Грейс, Пол Ръд, Логан Ким, Селес О‘Конър, Оливър Купър и др. С малки роли във филма ще се включат и ветераните Дан Акройд, Бил Мъри, Ърни Хъдсън, Сигорни Уивър и Ани Потс.

Българската премиера е на 26 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *