То бива анимации, то бива всевъзможни комедийни изцепки, ама тук вече Сет Роугън и Сара Силвърман са решили да roast-нат най-конвертируемия и очакван празник с мулти-расова, но не и (все още) общо-религиозна значимост – Коледа. НBO Max обещават нова оригинална стоп-моушън поредица, която се нарича „Santa Inc.“ и ще бъде „сервирана“ като увод към празничното настроение, което неизбежно настъпва по някое време през декември.

Шоуто трябва да бъде проследявано далеч от детски уши (предполагаме – и очи) и вероятно ще предложи някаква разтуха за отегчените от джингъл-бел-традицията. Ето как изглеждат нещата на Северния полюс по това време на годината:

Yes, bitch! Because it’s empowering to call you „bitch”, bitch!

Никак не се съмняваме, че подозрителните феминистки идеи, лансирани от елфката Кенди Смолс (с гласа на Сара Силвърман), ще бъдат подплатени с подобаващ сарказъм. Обещанието, според официалния синопсис на „Santa Inc.“, е за самоотвержена борба на Кенди да промени правилата, според които върховната управленска позиция в компанията Santa Inc. се предава от поколение на поколение само във властта на бели мъже. И ако трябва да се конкурира с тях, за да ги пребори, тя няма да се поколебае се сприятели с настоящия Коледа (който говори като Сет Роугън) и ще бъде също толкова сериозна сексистка и самоуверена надувка, каквито са останалите „посветени“ във вътрешния кръг на Северния полюс…

Ако не сте сигурни, че си спомняте коя е Сара, ето едно нейно съвсем скорошно гостуване при Сет Майърс, в което представя поредицата и споделя разни забавни неща:

Шоурънър на „Santa Inc.“ е Александра Ръшфийлд, а първият сезон е съставен от осем епизода. Освен Силвърман и Роугън, в това анимационно приключение с гласовете си участват още Габърей Сидибей (като би-сексуалния елен Голди), Лесли Гросман (като гласовитата меденка Куки), Крейг Робинсън (като ръководителя на основния екип елени Джуниър), Никълъс Браун (като стажанта в Santa Inc. Девин), Марта Бамфорд (като госпожа Коледа и майката на Кенди), Джоел Ким Бустър и др.

Поредицата е продуцирана от Lionsgate Television и Point Grey Pictures, а премиерата на целия първи сезон в платформата на HBO Max е на 2 декември, само ден след 51-вия рожден ден на Силвърман. Весела Коледа, хо-хо-хо!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това шоу е някаква абоминация! Заради подобни идиотщини като този сериал премахнаха дислайк бутона от Ютуб, за да не се вижда колко хора не го харесват! Нали вече писах, че левите ще се опитат да пиздят срещу християнството, защото то пречи на ЛГБТ ненормалниците?! Е, това е само началото!

    https://www.youtube.com/watch?v=mUuYncJ2wUo