Страхотен актьор е „изкушен“ от поредното телевизионно предложение – това е баналната истина за нашата реалност. И най-често „изкушението“ е под формата на чек с известен брой нули, който е жизнено необходим за ежедневието, просто защото Тарантино е обещал да направи определен брой филми – и край! Това е (опит за) шеговит коментар по адрес на абсолютния ни любимец Кристоф Валц, който се е ангажирал с нов проект на Amazon – черната трилър-комедия „The Consultant“.

65-годишният притежател на две Оскарови статуетки (за роли при Тарантино) миналата година получи номинация за награда „Еми“ за изпълнението си в мини-поредицата „Most Dangerous Game“ на Quibi. Сега се оказва на разположение да се пробва в „The Consultant“, създаден от Тони Басгалъп по едноименния роман на Бентли Литъл от 2015 година и режисирана от Мат Шакман („WandaVision“). Обещанието е за трилър-сюжет в обикновена работна среда, която се трансформира неочаквано, след като наетият от работодателите консултант, вместо да усъвършенства прилагането на бизнес-практики, буквално нахлува в живота на наетите хора и се превръща в истинска заплаха за удивително кратко време.

Сатира за атмосферата на работното място, която трябва да е изпълнена с напрежение и мрачен хумор“ – това е определението за бъдещия сериал на Amazon, което дава един от TV-шефовете в MGM, Майкъл Райт. Според него авторът на поредицата е направил нещо наистина неочаквано и за всички ще е удоволствие да си партнират с Amazon в реализирането на предизвикателния сюжет.

Кристоф Валц влиза в ролята и на изпълнителен продуцент на „The Consultant“, заедно с нейния автор, режисьора Шакман, Стив Старк, Андрю Митман и Кай Долбашян. Още няма допълнителни детайли или премиерна дата, но ще ни е интересно как се създава качествена комедия в (и за) мрачна работна среда. Следим за новини и ще споделим своевременно подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *