До сега Netflix проведоха впечатляващо неконвенционална рекламна кампания за предстоящата live-action версия „Cowboy Bebop“. Сега обаче до премиерата остава по-малко от месец и за пръв път виждаме стандартен трейлър, който ни показва наистина как ще изглежда сериала.

Набързо припомняме за незапознатите, че „Cowboy Bebop” разказва за трима ловци на глави, които преследват престъпници из цялата Слънчева система и се опитват да избягат от миналото си, което неизбежно ги застига. Сериалът е римейк на едно от най-известните и обичани анимета, режисирано от Шиничиро Уатанабe.

Няма какво да увъртаме, феновете са чакали достатъчно – вижте първия цялостен трейлър сега:

Фокусът тук е върху героя на Джон Чо Спайк Спийгъл, малко от неговата предистория и това как ще работи динамиката между тримата „каубои“. Изключително стилизираният визуален стил отново ни прави голямо впечатление. Дори и за няколкото секунди, в които ги виждаме на екран, личи, че бойните сцени са направени ужасно красиво и нямаме търпение да им се насладим в пълнота.

Освен това се радваме да видим, че „Cowboy Bebop” е запазил подходът на анимето да си играе с жанровете – когато се споменава трагичното минало на Спийгъл, влизаме в тонове на ноара, които са използвани и в анимето, за да разкажат същата история. Междувременно обаче всякакви цветни персонажи и декори се преследват по екрана, шегите летят като космическите кораби и нетърпението ни е по-голямо от всякога.

За феновете на оригиналното аниме остава въпроса дали това ще бъде директен римейк на сюжетите, които познават добре  (както изглежда до момента) или историята ще бъде разширена, за да има и изненади. Ще имаме възможност да разберем съвсем скоро, а дотогава можете да видите и първия плакат н сериала.

FCqW2BHXMAg_zZn

Cowboy Bebop” е създаден от Андре Немец и Джеф Пинкнър („Наричана още“), а главен сценарист е Кристофър Йост („Thor: Ragnarok”). В главните роли ще видим Джон Чо, Даниела Пинеда и Мустафа Шакир.

Премиерата е на 19 ноември в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Потресаващо зле. А за Фей не можаха да изберат по-грозна и нехаризматична актриса.

    1. Узко, няма ли да напишеш ревю за Хелоуин убива 🙂 Или е пълно с негри и джендъри и не ти се занимава