До следващото лято има още кажи-речи година, обаче всички знаем колко обича да се фука Дуейн Джонсън, нали?! След като приключиха прес-обиколките на „Круиз в джунглата“ и се получи известно затишие около него, сега дойде ред на първи поглед към дълго подготвяния „Black Adam“. За този проект се говори от години, а преди да започнат пандемичните проблеми на тази цивилизация, DC имаха амбицията да се развихрят с бунтовния юнак със суперменски сили през ноември 2021. Работата по тази комиксова екстраваганца продължава – вероятно Скалата (като основна движеща сила) е решил да подхрани въображението на феновете и се спретнали набързо един „фичърет“ – малко кадри от снимачната площадка, малко думи от партньорите му във филма, едно пространно излияние от самия Джонсън в неговия типичен стил с леко фамилиарничене към публиката и – тъ-дъм! – кадри от появата на този прословут Black Adam – ядосан, че го безпокоят и готов да унищожава натрапници за секунди…

Вероятно основната причина за появата на това промоционално видео е глобалното виртуално събиране на комикс-фенове DC FanDome. Един от най-лошите супер-злодеи (само да не ви чуе Скалата, че го наричате така!) си има вече филм. Създаването му е нейде през 40-те години на ХХ век, но сме сигурни, че ще присъстват всички наложителни от съвременна гледна точка аспекти в отношенията между комиксовите персонажи и света като цяло. Видяхте, че в ролята на мистичния Doctor Fate влиза не някой друг, а легендарния Пиърс Броснан – направи ли ви впечатление, как лекинко вмъкна изречението за несравнимите светове на комиксите и на Джеймс Бонд?! Освен него в „Black Adam“ около Скалата ще се „навъртат“ още Ноа Сентинео като Atom Smasher, Кинтеса Суиндъл е Cyclone, Олдис Ходж като Hawkman. Ще видим какво е приготвил режисьорът Жауме Колет-Сера за феновете на 29 юли 2022 година.

Ако не сте виждали „концептуалния“ тийзър на „Black Adam“ с преразказ по картинки от Скалата – ето, така си представя той своя бленуван супер-герой. Enjoy!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *