Макар някои кадри да са ни познати от първия тийзър на новия сезон на „The Great“, забавата и очакванията за нови изненади растат, подобно на императорските украшения – новата корона на Ел Фанинг в ролята на Катето е доста по-величествена. Също така, лично за мен, е истинско удоволствие да зърна, дори и в един кадър, нейната шармантна маман – помните, ролята е поверена на безстрашната Джилиън Андерсън, която… започнах да изреждам превъплъщения и реших, че е по-лесно да кажа „дълбоко уважавам и безкрайно много харесвам“.

Време е да хвърлим поглед на „жонглирането“ между Екатерина Велика и съпруга ѝ, интерпретирано през погледа на провокативния създател, сценарист и изпълнителен продуцент Тони Макнамара („Фаворитката“) – пълен трейлър на сезон 2!

Все повече се убеждаваме, че ако му се поднесе подходящ материал, Никълъс Холт може да го интерпретира с великолепен комедиен подход. Очевидно според авторите на сериала на бъдещата императрица е доста трудно да се пребори с Петър III, пък и състоянието ѝ е утежнено от (един от) резултатите на нейните многобройни връзки, компенсиращи законната съпружеска импотентност. Явно идва подходящото време да бъде представен образа на загрижената за съдбата на Русия бъдеща владетелка и постепенно увеличаващия се неин стремеж към заветното упражняване на власт.

Напомняме, че начело на актьорския екип на „The Great“ е чаровната Ел Фанинг, в компанията на Никълъс Холт, Джилиън Андерсън, Фийби Фокс, Адам Годли, Гуилъм Лий, Чарити Уейкфийлд, Дъглас Ходж, Саша Даван, Байо Гбадамоси, Белинда Бромилов и др.

Втори сезон на ще се появи по Hulu след по-малко от месец – на 19 ноември 2021 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *