Малко по-малко от месец преди премиерата на „Ловци на духове: Наследство“ („Ghostbusters: Afterlife”) получаваме нов, международен трейлър, който, за разлика от предишния, не губи време в представяне на героите и отношенията между тях (както и в препратки към старите филми), а залага предимно на екшъна с духове и забавните моменти. Общо взето, предлага това, което масовата публика иска да види във филм, част от поредицата „Ловци на духове“.

Припомняме, че начело на проекта застава Джейсън Райтман (синът на Айвън Райтман), а историята ще бъде продължение на втория „Ловци на духове“ от 1989 г. и напълно ще пренебрегне женската версия на Пол Фийг отпреди пет години. В центъра на сюжета е самотна майка (Кери Куун) и двете ѝ деца (Фин Улфхард и Макена Грейс), които се преместват в малък град в Оклахома, където откриват тайно наследство, оставено от дядо им, който е част от оригиналния екип на Ловците на духове.

Този трейлър ни хареса повече от предишния (единственото, което наистина ни бърка в очите, е сцената, в която децата форсират ЕКТО 1 из града и преследват Слаймър – във всякакви духове ще повярваме, но не и в това), но като цяло си оставаме със смесени чувства към филма. Отзивите от New York Comic Con, където „Ловци на духове: Наследство“ беше показан ексклузивно, също не помагат на ентусиазма ни, при все че повечето са по-скоро положителни. Въпреки това ни е интересно да видим филма и ще се занесем до кината.

Вижте и няколко постера, които не сме представяли.

gbp320211019 gbp220211019 gbp120211019

Режисьор на „Ловци на духове: Наследство“ („Ghostbusters: Afterlife”) е Джейсън Райтман („Джуно”, „Високо в небето”, „Young Adult“, „Тъли“), който е и сценарист, наравно с Гил Кенън („Monster House”, „Тайната на скрития град”, „Полтъргайст”). Продуцент е Айвън Райтман („Ловци на духове“, „Ловци на духове 2“). В ролите са Кери Куун, Фин Улфхард, Макена Грейс, Пол Ръд, Логан Ким, Селес О‘Конър, Оливър Купър и др. С малки роли във филма ще се включат и ветераните Дан Акройд, Бил Мъри, Ърни Хъдсън, Сигорни Уивър и Ани Потс.

Българската премиера е на 12 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Попаднах на някакъв потенциален спойлер, който ако е верен, със сигурност ще направи филма мехария.